Καλλιτεχνικό εργαστήρι Τεχνοτροπίες & Χρώματα

Texnotropies_kai_xromataΤο καλλιτεχνικό εργαστήρι Τεχνοτροπίες & Χρώματα ξεκίνησε τη λειτουργία του στον Πύργο Ηλείας και διοργανώνει καλλιτεχνικά σεμινάρια με ολιγομελή τμήματα επιδιώκοντας να δώσει σε ενήλικες με καλλιτεχνικές ευαισθησίες, τη δυνατότητα να ενημερώνονται πάνω σε διάφορες τεχνικές.

Όπως μας γράφει η ίδια η ομάδα του εργαστηρίου:

«Το καλλιτεχνικό εργαστήρι Τεχνοτροπίες & Χρώματα στεγάζεται σε ένα νέο φιλικό και καλαίσθητο χώρο, σε ένα χώρο όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας, άνθρωποι με παρόμοιες ευαισθησίες, μπορούν να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις  και ιδέες, να παρουσιάσουν τα έργα τους και να περάσουν όμορφες και χαλαρωτικές στιγμές με άξονες τη δημιουργική έκφραση, την τέχνη και τον πολιτισμό, γιατί αυτά, έχουν τη δύναμη να μας βγάλουν από την καθημερινότητά μας, να τέρψουν την ψυχή μας και να μας χαρίσουν ώρες αισθητικής απόλαυσης και δημιουργικής απασχόλησης.

Στο εργαστήρι μας διοργανώνονται καλλιτεχνικά σεμινάρια με ολιγομελή τμήματα, Κατασκευής βυζαντινής εικόνας, Κατασκευής και διακόσμησης κεριών, Διακόσμησης αντικειμένων με τη μέθοδο decoupage, Κατασκευής χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων με μικτές τεχνικές, Εποχιακών κατασκευών, Κοσμημάτων από διάφορα υλικά κ.λ.π. Επιδίωξή μας είναι να εμπλουτίζουμε συνεχώς τις δραστηριότητές μας με νέες τεχνικές.


Μαζί, μπορούμε να δώσουμε ζωή στα όνειρά μας και να ταξιδέψουμε με τη φαντασία και τη δημιουργική μας διάθεση στον κόσμο των εικόνων, των μορφών και των χρωμάτων.

Στο χώρο μας λειτουργεί πωλητήριο υλικών, τόσο για τις ανάγκες των σεμιναρίων, όσο και για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να βρει εξειδικευμένα υλικά χειροτεχνίας. Επίσης μπορείτε να βρείτε μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες, καθώς και ιδιαίτερες προτάσεις δώρων.»

Τεχνοτροπίες & Χρώματα
Καλλιτεχνικό Εργαστήρι
Καπετάν Γιώργη & Δαβάκη 15
Πύργος Ηλείας
τηλ. 26210 26927
email: texnotropieskaixromata@gmail.com

Εργαστήρια

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Απάντηση