Κολιέ από πλαστικά ποτήρια

Πριν πετάξεις στην ανακύκλωση πλαστικά ποτήρια, δες τι έκανε με αυτά η εκπληκτική Aunt Peaches. Αν βρεις και πλαστικά ποτήρια σε όμορφα χρώματα μπορείς να φτιάξεις ένα μοναδικό κομμάτι για τον λαιμό σου.

Μπορείς να δεις τις οδηγίες με βήμα βήμα φωτογραφίες στο άρθρο Swiss Candy Jewellery. Η διαδικασία είναι πολύ απλή, κόβεις τα πλαστικά ποτήρια σε διάφορα σχήματα, τους ανοίγεις τρύπες και τα βάζεις στον φούρνο για λιγότερο από 1 λεπτό ώστε να λιώσουν. Όταν κρυώσουν τα ενώνεις με κρικάκια σε μια αλυσίδα και το κολιέ σου είναι έτοιμο.

Θυμήσου να είσαι προσεκτική/ός με τον φούρνο όχι μόνο για να μην καείς αλλά και για να μην αναπνεύσεις τις αναθυμιάσεις του λιωμένου πλασικού.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *