Κρεμαστά σημειωματάρια

Κρεμαστά σημειωματάρια

Ο Σεπτέμβρης είναι κατ’ εξοχήν μήνας οργάνωσης. Τέρμα οι διακοπές, τα κεφάλια μέσα κτλ. Καιρός να φτιάξεις λίστες με όλα αυτά που σε περιμένουν. Τουλάχιστον ας το κάνεις με στυλ! Με την βοήθεια του Etsy Blog μπορείς να φτιάξεις χαριτωμένα κρεμαστά σημειωματάρια από υλικά που μπορεί να έχεις ήδη στο σπίτι.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι ένα κομμάτι ξύλο για βάση, ένα ωραίο χαρτί για να ντύσεις το ξύλο, ένα ρολό χαρτί (από αυτά που βάζουμε στις αριθμομηχανές), κορδόνι, ένα μεγάλο κλιπ και λάστιχο. Αν θέλεις να βάλεις και θηκούλα για στυλό στο πλάι, θα χρειαστείς επίσης ένα κομμάτι γκρο ή κορδέλα και ένα καρφί.

Ξεκίνα, ντύνοντας το ξύλο με το όμορφο χαρτί σου. Για την θηκούλα του στυλό, στην ανάποδη πλευρά του ξύλου κάρφωσε το γκρο διπλωμένο στα δύο.

Πέρνα το κορδόνι στο ρολό χαρτί και δέσε ένα ωραίο φιόγκο αφήνοντας λίγο περιθώριο ώστε να περαστεί στο κλιπ. Στερέωσε το κορδόνι πάνω στο ξύλο με το κλιπ. Άνοιξε το ρολό χαρτί και στερέωσέ το στο τέλος του ξύλου με το λάστιχο.

Το σημειωματάριο είναι έτοιμο! Καλές λίστες!

Κρεμαστά σημειωματάρια

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

6 σχόλια στο άρθρο “Κρεμαστά σημειωματάρια”

  1. Μπορειτε να κολησετε και ενα μεγαλο μαγνητη στο πισω μερος ωστε να μπει στο ψυγειο!!!πολυ πρακτικο.

  2. τελειοοοο!!! 😀 Παρα πολυ ευκολο και χρησιμο 😉 Παω να ξεθαψω το χαρτι περιτυλιγματος 😛

  3. Πολυ καλη ιδεα!!! 😉 Και ημουν ετοιμη να αγορασω κατι αναλογο…. Thank you, guys! 😀 8)
    και καλο μηνααααα!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *