Εύκολα φιογκάκια από τσόχα

bows_feltΌπως μάλλον θα έχετε ήδη καταλάβει, έχω μια μικρή κόρη. Και όπως κάθε μαμά που κάνει κοριτσάκι, ανυπομονώ να έρθει εκείνη η ώρα που θα έχει αρκετά μαλλάκια στο κεφαλάκι της για να αρχίσω να τη στολίζω με διάφορα κοκκαλάκια, κορδελάκια και λοιπά. Όταν βρήκα αυτό το άρθρο στο Ruffles & Stuff για το πως μπορείς να φτιάξεις υπέροχα φιογάκια από τσόχα με 2-3 εύκολες κινήσεις ενθουσιάστηκα! Θα φτιάξω ένα για κάθε συνολάκι της κόρης μου!

Μάλιστα στο άρθρο έχει δύο διαφορετικές εκδοχές για να υπάρχει και ποικιλία στη γκαρνταρόμπα των μικρών πριγκηπισών…

Εννοείται οτι αυτά τα φιογκάκια μπορείς να τα κάνεις κοκκαλάκια, καρφίτσες, διακοσμητικά για τσάντες και πορτοφόλια, να τα βάλεις με λίγα λόγια όπου εσένα σου αρέσει. Μάλιστα, όταν φτιάξεις τα πρώτα και μάθεις την τεχνική μπορείς να πειραματιστείς και με άλλα υλικά εκτός τσόχας.

Το καλύτερο από όλα είναι οτι δεν χρειάζεται καν να εξηγήσουμε πως ακριβώς θα τα φτιάξεις. Οι φωτογραφίες βήμα βήμα που θα βρεις στο Ruffles & Stuff είναι τόσο καλές που τα λόγια είναι περιττα!

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι: τσόχα ή κορδέλλα ή άλλο ύφασμα, ψαλίδι, πιστόλι σιλικόνης, ανταλλακτικά κόλλας και ό,τι αξεσουάρ θέλεις για να τα κολλήσεις επάνω. Εάν θέλεις να φτιάξεις κοκκαλάκια θα χρειαστείς τσιμπιδάκια ή κλιπ για να τα κολλήσεις επάνω!

Τρέχω να φτιάξω αρκετά! Ελπίζω να μακρύνουν τα μαλλιά της κόρης μου σύντομα!!!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Εύκολα φιογκάκια από τσόχα”

  1. Πολυ χαριτωμενα!!! Εφτιαξα ηδη στην ανιψουλα μου και επεται συνεχεια με τις κορες μου….. 😉

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *