Διακοσμητικές γλάστρες από βαζάκια

Άλλ μια ιδέα για επαναχρησιμοποίηση των γυάλινων συσκευασιών. Η Stacy από το notjustahousewife.net μας προτείνει αυτό το όμορφο διακοσμητικό για τον τοίχο φτιαγμένο από ένα κομμάτι ξύλο και τρία βαζάκια.

Όπως βλέπουμε η Stacy πήρε ένα κομμάτι ξύλο και βίδωσε επάνω του 3 σφιγκήρες για σωλήνες. Σε κάθε σφιγκήρα στερέωσε ένα γυάλινο βάζο, το οποίο γέμισε με χώμα και φυτά. Νομίζω αυτή η ιδέα είναι ιδανική για να φυτεύσεις τα μυρωδικά σου και να τα έχεις κοντά σου στην κουζίνα.

vaza-glastres-2

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

4 σχόλια στο άρθρο “Διακοσμητικές γλάστρες από βαζάκια”

  1. τα φυτά χρειάζονται και αποστράγγιση,δεν τους αρκεί απλά και μόνο ένα δοχείο…..

  2. κορίτσια καλησπέρα! βρήκα ένα tutorial για το πως βάφουμε τέτοια βαζάκια -μπορώ να σας στείλω το λινκ, είναι τόσο χαριτωμένα!- και θα ήθελα τη βοήθειά σας 🙂 αναφέρεται στα υλικά το mod podge (συγνώμη αν κάνω διαφήμιση άθελά μου 🙁 ) μπορείτε να μου πείτε τι είναι αυτό -κόλλα ή κάτι άλλο;- κι αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο εδώ; ευχαριστώ πολύ πολύ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *