Φτερό-στυλό

feather-penΣου λείπει η εποχή όπου οι άνθρωποι έγραφαν με φτερό; Τώρα μπορείς να φτιάξεις το δικό σου φτερό-στυλό, ακολουθώντας τις οδηγίες του designsponge.

Αγόρασε μερικά φτερά – μπορεί να βρεις σε καταστήματα με είδη συσκευασίας και είδη χόμπυ – και βάψτα στο χρώμα που θέλεις με βαφή για υφάσματα. Κόψε την μύτη ώστε να βάλεις εκεί ένα ανταλλακτικό από στυλό. Αν το ανταλλακτικό είναι μικρό βάλε και λίγο κόλλα για να το συγκρατήσει στην θέση του. Έτοιμο για γραφή!

feather-pen-1

Αν η ιδέα του στυλό σε χαλάει γιατί στο κάτω κάτω εκείνη την εποχή δεν είχαν στυλό, δες τις οδηγίες της magica, η οποία κόβει την μύτη του φτερού πλαγιώς και κάνει και μια κάθετη “τομή” ώστε να τρέχει το μελάνι. I like!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Φτερό-στυλό”

  1. Αυτο το ειχε κανει μια φιλη μου ειχε παρει ενα φτερο απο μια γαλοπουλα γυρο στα 40 εκ. και ειχε βαλει το μελανι του στυλο ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *