Άλλαξε τις σαγιονάρες σου

braided-flip-flopsΤώρα που γυρίσαμε από τις διακοπές μας μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε το καλοκαίρι στην πόλη με μικρά τεχνάσματα όπως κατανάλωση καλοκαιρινών κοκτέιλ με φίλους, τοποθέτηση πλαστικής πισίνας στη βεράντα ή καλοκαιρινές χειροτεχνίες! Βρήκαμε, λοιπόν, στο Make it and Love it και σου προτείνουμε έναν εύκολο και έξυπνο τρόπο να αλλάξεις τις πλαστικές σου σαγιονάρες… έχουμε τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα μπροστά μας για να τις φορέσεις!

Εάν σου τη δίνουν οι απλές πλαστικές σαγιονάρες και παράλληλα θεωρείς οτι είναι πεταμένα λεφτά οι πιο ιδιαίτερες σαγιονάρες που κοστίζουν μια περιουσία, δεν έχεις παρά να φτιάξεις μόνη σου το ζευγάρι που θέλεις!

Θα χρειαστείς: ένα ζευγάρι πλαστικές σαγιονάρες στο χρώμα της επιλογής σου, ψαλίδι, κομμάτια ύφασμα από παλιά μακώ (παντού χρησιμεύουν τελικά) και κόλλα (προτείνουμε κόλλα για ύφασμα). Μπορεί να χρειαστείς και λίγο κλωστή για να περάσεις το ύφασμα στη διχάλα για να μη σε ενοχλεί η σαγιονάρα στο περπάτημα!

Επόμενο βήμα; Ακολουθείς τις οδηγίες και τις φωτογραφίες από το Make it and Love it και μαθαίνεις να πλέκεις και πλεξούδα με 5 νήματα… τέλειο!

Όταν είναι έτοιμες οι σαγιονάρες σου και έχει στεγνώσει καλά και η κόλλα τις φοράς, τις φωτογραφίζεις και τις ανεβάζεις στο group μας στο Flickr για να τις θαυμάσουμε κι εμείς! Οφείλουμε να σε προειδοποιήσουμε οτι μόλις τις δούν οι φίλες σου θα θέλουν και αυτές…

Έτοιμη για το επόμενο ζευγάρι;

Καλή διασκέδαση!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Άλλαξε τις σαγιονάρες σου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *