Κρόσια, κρόσια, κρόσια

krosiaΜαθαίνω ότι τα κρόσια είναι πολύ της μοδός φέτος. Το HonestlyWTF.com σου δείχνει πως να τα προσθέσεις σε ένα απλό μπλουζο-φόρεμα για να καταπλήξεις τα πλήθη!

Ξεκινάς μετρώντας την διάμετρο της μπλούζας για να δεις πόσα κρόσια θα χρειαστείς. Στο συγκεκριμένο project, βάζουν κρόσια ανά 5 εκατοστά. Άνοιξε τρύπες με ένα ψαλίδι για να είσαι έτοιμη.

Πάρε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτόνι, περίπου 50 εκατοστά και τύλιξε το νήμα σου 12 φορές. Κόψε την μια πλευρά και βάλε στην άκρη το πρώτο σου κρόσι. Επανέλαβε για όσα κρόσια θα χρειαστείς.

Πέρνα τα κρόσια στις τρύπες της μπλούζας και δέστα με ένα κομμάτι νήμα. Επανέλαβε γύρω γύρω. Για να κάνεις την επόμενη σειρά, πάρε τα μισά νήματα του ενός κροσιού και τα μισά του διπλανού του και δέστα με ένα άλλο κομμάτι νήμα. Επανέλαβε μέχρι να κάνεις όλη την σειρά. Αν το έχεις κάνε άλλη μια!

Το project συνεχίζει με την προσθήκη δαντέλας γύρω από τον λαιμό.

krosia-2

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

2 σχόλια στο άρθρο “Κρόσια, κρόσια, κρόσια”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *