Λουλούδια στα παράθυρα

door-flowersΑν θέλεις να αλλάξεις λίγο το σπίτι σου, βρήκαμε μια πολύ ωραία και εύκολη ιδέα για να ντύσεις τα παράθυρα σου με λουλούδια.

Η Jean μας δείχνει στο blog της πως τοποθέτησε τα λουλούδια της αρεσκείας της πάνω σε διάφανο αυτοκόλλητο, το οποίο στην συνέχεια κόλλησε απευθείας στο τζάμι της πόρτας της. Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμη είναι αν θα μαραθούν και ζαρώσουν τα λουλούδια ή αν το αυτοκόλλητο θα τα προστατεύσει. Ίσως αν τα έκανε πλαστικοποίηση και μετά τα κόλλαγε στην πόρτα να αντέξουν περισσότερο.

Όπως είδαμε εδώ και εδώ η Jean αλλάζει συχνά την πόρτα αυτή…
🙂

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

2 σχόλια στο άρθρο “Λουλούδια στα παράθυρα”

  1. καποτε καναμε χειροτεχνιες με λουλουδακια με τον εξης τροπο: τα ανθακια τα βαζαμε μεσα στις σελιδες χοντρου βιβλιου (αφου ακουμπουσαμε στη σελιδα πανω κ κατω απο μια χαρτοπετσετα για να τραβησει τυχον υγρα κ να μην λερωθει το βιβλιο). Το βιβλιο με τα λουλουδια μεσα του το βαζαμε κατω απο μια βαρια στιβα βιλία για αρκετες μερες. Ταανθακια ξεραινονταν και οταν τα εβγαζες ηταν πατικωμενα, σα λεπτα φυλλα χαρτιου, κ με αυτα εκανες καποια συνθεση σε χαρτι, κορνιζα, μεσα σε ναυλον για να κανεις σελιδοδεικτη, κλπ. Μπορεις να χρησιμοποιησεις κ φυλλαρακια. Πρεπει να προσεξεις: 1) να μην ειναι παχυφυλλα, 2) να εχουν ανοιχτα χρωματα (γιατι οταν ξεραθουν σκουραινουν), 3) να τα απλωσεις καλα μεσα στο βιβλιο, χωρις να χασουν το σχημα τους, 4) να καλυψεις τη χειροτεχνια σου με ναυλον ή βερνικί.

    Νομιζω κατι τετοιο μπορει να γινει και στο προτζεκτ. Αν ειναι αυτο, μενει πολυ καιρο, χρονια μπορω να πω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *