Κολιέ από αεροπλάστ

κολιε αεροπλαστ

Αν αναρωτιέσαι, αεροπλάστ είναι το γνωστό μας bubble wrap, το πλαστικό με τις φουσκαλίτσες με το οποίο τυλίγουμε τα εύθραστα. Βρήκαμε λοιπόν αυτό το project στο Makezine και θυμηθήκαμε και τα δικά μας πειράματα

Το project αυτό ανήκει στο βιβλίο Jewelry Upcycled: Techniques and Projects for Reusing Metal, Plastic, Glass, Fiber, and Found Objects και διατίθεται σαν pdf.

bubblewrap-necklace-1

Η διαδικασία είναι απλή, λιώνεις το αεροπλάστ ανάμεσα σε ριζόχαρτο. Μόλις κρυώσει, κόβεις κυκλάκια, τους ανοίγεις μια τρυπίτσα και τα τοποθετείς σε μια αλυσίδα με κρικάκια.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κολιέ από αεροπλάστ”

  1. Το δοκιμασα αλλα δεν μου βγηκε τοσο ωραιο. Γινεται πολυ λεπτο και σε συχνα διαστηματα ανοιγει 🙁 Ισως φταιει το αεροπλαστ επειδη παρατηρησα οτι δεν ειναι οπως αυτο που συνανταμε συνηθως. Δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει :roll::

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *