Πασχαλινά αυγά κουκουνάρια

Εάν θέλεις να διακοσμήσεις το σπίτι σου για τις ημέρες του Πάσχα με τα πιο σικ αυγά που έχεις δει ποτέ, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις οδηγίες του tutorial που βρήκαμε στο blog Nikki, in Stitches. Είναι ένα σχετικά εύκολο project που μπορείς να φτιάξεις γρήγορα και εύκολα, αρκεί να έχεις συγκεντρώσει τα απαραίτητα υλικά. Αρχικά νομίζαμε οτι πρόκειται για αυγά διακοσμημένα με ύφασμα, όμως όχι είναι απλό χαρτί! Μάθε περισσότερα!
Κατ΄αρχάς τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

– Αυγά από αφρολέξ
– Διακοσμητικά χαρτιά σε χρώματα και σχέδια που σου αρέσουν
– Gadget που κάνει σχέδια στο χαρτί, εδώ αρκεί να κόβει κύκλους σε διάμετρο περίπου 1.5 εκ.
– Καρφίτσες (πολλές καρφίτσες)
– Κόλλα

Αφού συγκεντρώσεις τα υλικά σου μπορείς να αρχίσεις με το να κόβεις τα στρογγυλά κομμάτια από τα χαρτιά σου για να τα έχεις έτοιμα. Στη συνέχεια φέρε κοντά σου τις καρφίτσες γιατί θα τις χρειαστείς και ακολούθησε τις καταπληκτικές φωτογραφίες του Nikki, in Stitches για να καλύψεις το αυγό σου με τα κομμάτια. Οι φωτο-οδηγίες είναι τόσο λεπτομερείς που δύσκολα μπορεί να πάει κάτι στραβά.

Φτιάξε μπόλικα αυγά με διαφορετικά σχέδια και στόλισε με αυτά ένα μεγάλο μπωλ στο σαλόνι σου ή με μια κλωστή που θα στηρίξεις σε κάθε αυγό σου κρέμασέ τα από κάπου στον χώρο.

Κράτησέ τα όλη την άνοιξη και φύλαξέ τα και για του χρόνου!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πασχαλινά αυγά κουκουνάρια”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *