Πασχαλινά αυγά από μπαλόνια

Εάν έχεις στην οικογένεια κάποιο μέλος που έχει γιορτή ή γενέθλια μέσα στο Πάσχα και σχεδιάζεις να του διοργανώσεις κάποιο πάρτυ μετά την Μ. Εβδομάδα με αυτό το άρθρο από το Paper, Plate and Plane έχεις λύσει το θέμα της διακόσμησης. Ώς γνωστόν τα μπαλόνια αποτελούν κατ’ εξοχήν διακόσμηση για τα πάρτυ. Τώρα μπορείς να τα φουσκώσεις, να τα ζωγραφίσεις σαν πασχαλινά αυγά και να διακοσμήσεις με αυτά το σπίτι σου συνδυάζοντας και τα δύο! Τι λες;

Το μυστικό για την επιτυχία των πασχαλιάτικων μπαλονιών βρίσκεται σε δύο σημεία:

Πρώτον τα χρώματα από μπαλόνια που θα επιλέξεις καλό θα είναι να είναι παστέλ και όχι έντονα χρώματα ή μεταλλικά που μπορεί να βρεις στα καταστήματα με είδη πάρτυ. Εξάλλου, όσο πιο παλ είναι τα χρώματα τόσο πιο πολύ θα φαίνονται και τα σχέδια που θα κάνεις επάνω τους.

Το δεύτερο μυστικό είναι στα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις για να διακοσμήσεις τα μπαλόνια σου. Προφανώς οι απλοί μαρκαδόροι δεν θα κάνουν δουλειά αφού ξεβάφουν εύκολα και στο τέλος θα έχεις μουτζούρες επάνω στα μπαλόνια σου. Το άρθρο του Paper, Plate and Plane προτείνει τα Sakura Permapaque, μπορείς όμως να κάνεις μια βόλτα σε κάποιο κατάστημα με είδη σχεδίου και να αναζητήσεις χρώματα ανεξίτηλα που θα στεγνώνουν και θα μένουν στη θέση τους επάνω σε επιφάνεια όπως αυτή του μπαλονιού. Πάλι έχει σημασία τι χρώματα θα επιλέξεις. Τα παστέλ είναι η λύση!

Τέλος, καλό είναι να γεμίσεις τα μπαλόνια (πριν τα ζωγραφίσεις) με ήλιο για να στέκονται πιο εύκολα με το σχοινάκι τους στον χώρο!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *