Πομ πον από μακώ μπλουζάκια

pompomsΜπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά υπάρχει ένας εύκολος και συγκεκριμένος τρόπος για να φτιάξει κανείς πον πον. Θα τον βρεις συνήθως να περιγράφεται στα βιβλία του πλεξίματος, μιας και τα περισσότερα πομ πον είναι φτιαγμένα από νήμα για πλέξιμο. Όχι αυτά όμως που βρήκαμε στο Craftaholics Anonymous! Στο άρθρο αυτό μπορείς να μάθεις να φτιάχνεις πομ πον από παλιά μακώ μπλουζάκια σε όμορφα χρώματα! Μάθε πως!

Στο άρθρο του Craftaholics Anonymous θα μάθεις βήμα βήμα πως μπορείς να φτιάξεις πομ πον… η τεχνική είναι ίδια για κάθε υλικό! Απλώς το μακώ είναι πιο εύκολο ίσως να το χειριστείς. Άδειασε λοιπόν τη ντουλάπα σου από μπλουζάκια που μπορεί να μην θέλεις και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες.

Υπάρχουν και φωτογραφίες, οπότε μάλλον είναι δύσκολο να χαθείς.

Μέσα από το άρθρο αυτό μπορείς να κατανοήσεις και πως φτιάχνεται το πατρόν από χαρτόνι που σε βοηθά να φτιάξεις πομ πον. Υπάρχει βέβαια και ένα gadget στην αγορά για να φτιάχνεις πομ πον, αλλά μπορείς να το δημιουργήσεις κάλλιστα και μόνη σου από χαρτόνι. Το θετικό με αυτό είναι οτι μπορείς να το κάνεις σε όποιο μέγεθος θέλεις εσύ. Όπως εδώ, που τα πομ πον είναι ομολογουμένως τεράστια!

Θα μας πεις και τι τα κάνεις μετά τα πομ πον που έχεις φτιάξει; Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη! Μπορείς να τα κρεμάσεις για διακοσμητικά στο σπίτι σου, εάν είναι μικρά να τα βάλεις σαν διακοσμητικά στα παπούτσια σου, να στολίσεις με αυτά το πέτο από τις ζακέτες και τα παλτά σου κανοντάς τα καρφίτσες ή ακόμα και μέρες που είναι να τα χρησιμοποιήσεις στην αποκριάτικη στολή σου! Θέλεις κι άλλα; Είμαστε σίγουρες οτι θα ανακαλύψεις κι άλλες ιδέες μόνη σου!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πομ πον από μακώ μπλουζάκια”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *