Εργαστήριο ζωγραφικής One Stroke

onestroke_introΑν ήθελες πάντα να μάθεις να ζωγραφίζεις, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερνες, τώρα έχεις την ευκαιρία! Η One Stroke είναι μια μοναδική τεχνική ζωγραφικής με την όποια ο καθένας μπορεί να μάθει να ζωγραφίζει εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Στο εργαστήριο One Stroke στα Σεπόλια η Ασημίνα διοργανώνει σεμινάρια για να μυήσει όσους ενδιαφέρονται στον μαγικό κόσμο αυτής της τεχνικής. Μάθε περισσότερα για το εργαστήριο, τα μαθήματα, αλλά και την τεχνική.

Η τεχνική One Stroke εφαρμόζεται πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως καμβάς, ξύλο, γυαλί, ύφασμα, ακόμα και τοίχους και σου δίνει τη δυνατότητα να διακοσμήσεις τα αγαπημένα σου αντικείμενα, να φιλοτεχνήσεις τα δώρα για τους δικούς σου ανθρώπους ή απλώς να εκφραστείς μέσω της ζωγραφικής και να νιώσεις τη χαρά της δημιουργίας.

Το εργαστήριο της One Stoke στεγάζεται σε έναν άνετο και φιλικό χώρο στα Σεπόλια μόλις τρία λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό. Η Ασημίνα, η οποία είναι και η μοναδική πιστοποιημένη καθηγήτρια One Stroke™ στην Ελλάδα, διοργανώνει σεμινάρια, όπου διδάσκει την τεχνική σε ολιγομελή τμήματα, αλλά παραδίδει και ιδιαίτερα μαθήματα σε αυτούς που έχουν περιορισμένο χρόνο, αλλά απεριόριστη αγάπη για τη ζωγραφική.

Στο χώρο της One Stroke™ θα βρείς ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις, όπως τα ειδικά πινέλα One Stroke™, αλλά και τα ασύγκριτης ποιότητας χρώματα της Plaid®. Τα μόνα πράγματα που πρέπει να φέρεις μαζί σου είναι η φαντασία σου και η όρεξη σου για ζωγραφική.

Για περισσότερες πληροφορίες για την τεχνική και τα σεμινάρια:

Μπες στο www.onestroke.gr
Επικοινώνησε στα τηλέφωνα 211 4093607 και 693 2949300
ή επισκέψου το εργαστήρι OneStroke, Αμφιάραου 192, 10443, Σεπόλια.

Εργαστήριο One Stroke
Αμφιάραου 192,
T.K. 10443, Σεπόλια
τηλ. 211 4093607
κιν. 693 2949300
www.onestroke.gr

Εργαστήρια

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

2 σχόλια στο άρθρο “Εργαστήριο ζωγραφικής One Stroke”

Απάντηση