Κούκλα voodoo για του Αγ. Βαλεντίνου

voodoo_pincushion_introΑυτό είναι ένα project αφιερωμένο σε όσους και όσες ακούν Αγ. Βαλεντίνος και τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Εάν παρά τις παροτρύνσεις μας και τις προτάσεις μας για projects συνεχίζεις να μην βρίσκεις χαρά στη γιορτή των ερωτευμένων, τότε αυτή η χειροποίητη κουκλίτσα από τσόχα που βρήκαμε στο Indiespotting είναι ό,τι πρέπει για να την φτιάξεις και να κάνεις τα voodoo σου στις 14 Φεβρουαρίου ανενόχλητος/η.

Και όταν περάσει η γιορτή μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί σαν μαξιλαράκι για τις καρφίτσες σου!

Θα χρειαστείς τσόχα, νήμα για κέντημα, γέμισμα για μαξιλάρια, βελόνα κεντήματος, ψαλίδι, δύο κουμπιά και ριζόχαρτο! Εάν δεν μπορείς να φτιάξεις μόνος/η σου το σχήμα της κούκλας μπορείς να κατεβάσεις αυτό που έχει φτιάξει η ομάδα του Indiespotting.com από εδώ!

Θα χρειαστεί να κόψεις δύο κομμάτια από την τσόχα στο σχήμα του σώματος της κούκλας. Πρώτα θα κάνεις όλα τα διακοσμητικά στοιχεία της κούκλας στην μπροστινή της πλευρά. Δηλ. θα ράψεις τα κουμπιά για μάτια, τις βελονιές του σώματος, την σπασμένη καρδιά ή ό,τι άλλο θέλεις εσύ να βάλεις επάνω. Μετά θα ενώσεις τα δύο κομμάτια και θα γεμίσεις την κούκλα καλά για να γίνει φουσκωτή. Τέλος, κλείνεις με τη διακοσμητική βελονιά φεστόνι ή blanket stitch που βλέπεις γύρω γύρω στην κούκλα.

voodoo_pincushion

Εάν δεν έχεις ιδέα πως γίνεται αυτή η πολύ χρήσιμη βελονιά μπορείς να δεις τις φωτο-οδηγίες του Indiespotting εδώ.

Καλή διασκέδαση με την voodoo κούκλα σου!

Και του χρόνου!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

4 σχόλια στο άρθρο “Κούκλα voodoo για του Αγ. Βαλεντίνου”