Κορνίζα με καρδιά από ζαχαρωτά

candy_frameΔεν πρέπει να έχεις παράπονο πάντως… από προτάσεις για διακόσμηση και δώρα για την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου έχουμε βρει μπόλικες φέτος. Σήμερα βρήκαμε ακόμα μια εύκολη και έξυπνη ιδέα από την Christina του mycreativedeparture.com! Δες πως μπορεί μια παλιά κορνίζα να μεταμορφωθεί σε ένα υπέροχο κάδρο στολισμένο με μια πολύχρωμη καρδιά από καραμέλες.

Η Christina έφτιαξε αυτή την κορνίζα για το δωμάτιο της κόρης της, οπότε μπορείς κι εσύ να την σκεφτείς αντί για εποχιακό δώρο σαν διακοσμητικό για το δικό σου δωμάτιο.

Θα χρειαστείς μια παλιά κορνίζα σε διάσταση που θέλεις και σου αρέσει μαζί με το τζάμι της. Μπορείς να κρατήσεις την πίσω πλευρά της κορνίζας ή όχι… εξαρτάται από το που σχεδιάζεις να βάλεις την κορνίζα στη συνέχεια. Η Christina ήξερε από πριν οτι το δωμάτιο της κόρης της έχει μωβ τοίχους που θα ταίριαζαν τέλεια σαν background στην κορνίζα, οπότε δεν τη χρησιμοποίησε.

Εάν η κορνίζα σου είναι παλιά και ταλαιπωρημένη μπορείς να την περάσεις με μπογιά σε σπρέυ σε ό,τι χρώμα σου αρέσει για να την ανανεώσεις.

Μετά θα πρέπει να βρεις καραμέλες ή ζαχαρωτά για να διακοσμήσεις την κορνίζα σου και φυσικά κόλλα σε πιστόλι σιλικόνης για να κολλήσεις τις καραμέλες στο τζάμι της κορνίζας. Προτείνουμε να βάλεις πρώτα τις καραμέλες στο σχέδιο που θέλεις να φτιάξεις στο τζάμι και μετά να αρχίσεις να κολλάς. Επιπλέον, μην ξεχάσεις να υπολογίσεις χώρο για να μπει το τζάμι πίσω μέσα στην κορνίζα και να πιάσουν τα δοντάκια επάνω του καλά.

Νομίζω οτι δεν θα σου πάρει περισσότερο από 20 λεπτά για να φτιάξεις αυτή την πραγματικά πρωτότυπη κορνίζα!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κορνίζα με καρδιά από ζαχαρωτά”