Χειροτεχνίες για του Αγ. Βαλεντίνου παρέα με τα παιδιά

kabooze_valentinesΈνας ωραίος τρόπος να γιορτάσεις φέτος την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου παρέα με τα παιδιά είναι να κάνεις μαζί τους χειροτεχνίες! Έτσι και θα διασκεδάσετε παρέα, αλλά και θα τους περάσεις το μήνυμα οτι η ημέρα αυτή είναι γιορτή της αγάπης και όχι μια ακόμη εμπορική γιορτή! Πώς θα το κάνεις αυτό; Με μπόλικες ιδέες για χειροποίητες κάρτες, δώρα και διακόσμηση από το Kabooze.com!

To Kabooze.com είναι ένα πολύ δημοφιλές αμερικάνικό site που είναι αφιερωμένο σε γονείς και παιδιά. Σε αυτό θα βρεις συμβουλές και ιδέες για το σπίτι, συνταγές, άρθρα για την υγεία και φυσικά προτάσεις για να γίνεις καλύτερος γονιός. Από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει και η ενότητα με τις χειροτεχνίες. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να περάσεις δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σου…

Ειδικά, λοιπόν, για του Αγ. Βαλεντίνου η ομάδα του Kabooze έφτιαξε μια σελίδα όπου θα βρεις συγκεντρωμένες διάφορες ιδέες για χειροτεχνίες με θέμα τη γιορτή αυτή.

Κάρτες, χαρτοτεχνίες, διακοσμητικά για το σπίτι, ιδέες για πάρτυ, παιχνίδια, συνταγές… όλα με θέμα τον Αγ. Βαλεντίνο. Σε κάθε άρθρο θα βρείς αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείς, το επίπεδο δυσκολίας του κάθε project, σε ποιές ηλικίες απευθύνεται και φυσικά τις οδηγίες για να το φτιάξεις παρέα με τα πιτσιρίκια.

Μην μας πεις οτι δεν είναι η τέλεια πρόταση για μια διαφορετική ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου;

Καλή διασκέδαση!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Χειροτεχνίες για του Αγ. Βαλεντίνου παρέα με τα παιδιά”