Ποδιές με σιδερότυπα

ftiaxto_siderotypoΣε αυτό το επεισόδιο των Νηστικών Πρακτόρων σου δείχνουμε πως μπορείς να φτιάξεις τις δικές σου ποδιές για την κουζίνα με σιδερότυπα και να τις διακοσμήσεις όπως εσύ θέλεις με χρυσόσκονη και στρας. Έτσι θα έχεις το δικό σου προσωπικό στιλ στην κουζίνα και δεν θα ζηλεύεις τις πρωτότυπες ποδιές που φοράει ο Θανάσης στην εκπομπή!

Τις ποδιές μπορείς είτε να τις αγοράσεις από κάποιο κατάστημα με είδη hobby ή είδη για την κουζίνα, είτε να τις ράψεις μόνος σου. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια ποδιά που ήδη έχεις και να τη μεταμορφώσεις με το δικό σου γούστο.

.
siderotypo01 siderotypo02

Σχέδια για σιδερότυπα μπορείς να βρεις στο internet ή από εικόνες και φωτογραφίες που σου αρέσουν. Μπορείς εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποια από τα δικά μας σχέδια που έχουμε ανεβάσει για σένα εδώ!

– Σιδερότυπο Ftiaxto.gr (ftiaxto-siderotipo)
– Σιδερότυπο χεράκια (hands)
– Σιδερότυπο λεκέδες (stains)

Ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!