Παπούτσια με glitter

glitter_pumpsΗ αλήθεια είναι οτι στα πλαίσια της επιστροφής της μόδας του 80 έχουν επιστρέψει μαζί και αναγκαία "κακά" όπως το glitter! Όχι οτι εμείς έχουμε πρόβλημα με τη χρυσόσκονη… και το έχουμε αποδείξει και περίτρανα. Αυτή τη φορά βρήκαμε ένα άρθρο για το πως μπορείς να μεταμορφώσεις τις βαρετές σκέτες γόβες σου στα απόλυτα γυαλιστερά γοβάκια για τη βραδυνή σου έξοδο! Και όλα αυτά με πολύ χαμηλό κόστος! Ευχαριστούμε Pixie in Pumps!

Διάλεξε λοιπόν από τη ντουλάπα σου ποιές γόβες δεν πολυφοράς και θέλεις να μεταμορφώσεις και πάρε glitter, κόλλα ντεκουπάζ και πινέλο. Καλό είναι να απλώσεις μερικές εφημερίδες πριν πιάσεις δουλειά.

Εάν οι γόβες σου είναι από υλικό που γυαλίζει (καλό είναι να μην πειράξεις τα καλά σου δερμάτινα παπουτσάκια) μπορείς να τις περάσεις με λίγο γυαλόχαρτο για να σιγουρευτείς οτι θα πιάσει καλά η κόλλα.

Μετά βάζεις μέσα σε ένα μπωλ που θα το έχεις επενδύσει με αλουμινόχαρτο το glitter που θέλεις να χρησιμοποιήσεις και αρκετή ποσότητα από την κόλλα. H Pixie δεν μας δίνει ακριβείς ποσότητες μιας και θα πρέπει να το υπολογίσεις με το μάτι την αναλογία κόλλας και χρυσόσκονης.

Αφού ανακατέψεις καλά ξεκινάς να περνάς το μείγμα σου επάνω στα γοβάκια σου με το πινέλο σε λεπτή στρώση. Αφήνεις να στεγνώσει καλά και εάν θέλεις περνάς και δεύτερο χέρι… ανάλογα με το πόσο θέλεις να γυαλίζουν τα παπούτσια σου ή εάν θέλεις να κρύψεις τελείως το χρώμα τους!

Η κόλλα ντεκουπάζ έχει τη μαγική ικανότητα οτι γίνεται τελείως διάφανη και κλείνει και μέσα της στο glitter ώστε να μην αφήνεις πίσω σου ίχνη όταν θα περπατάς!

Εάν αυτή η μόδα σου φαίνεται πολύ extreme, φύλαξε την ιδέα για τις απόκριες… δεν είναι πολύ μακριά!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

3 σχόλια στο άρθρο “Παπούτσια με glitter”