Κοκκαλάκια καρδούλες από τσόχα

Εάν σου αρέσουν οι αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου και αγαπάς τις καρδούλες, τότε σίγουρα αυτή είναι η εποχή σου και αυτό είναι το επόμενο project που θα θέλεις να φτιάξεις! Η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου πλησιάζει και δεν νομίζω οτι υπάρχει καλύτερη δικαιολογία από το να φτιάξεις πανέμορφα κοκκαλάκια με τσόχινες καρδούλες για μικρά και μεγάλα κορίτσια!

Η Molly από το Purl Bee το έκανε για άλλη μια φορά το θαύμα της! Με λίγη τσόχα σε αποχρώσεις του ροζ και λίγο νήμα κεντήματος σε αντίστοιχα χρώματα έφτιαξε πανέμορφα κοκκαλάκια για τα μαλλιά μας. Μάλιστα πήρε φόρα και έφτιαξε αρκετές εναλλακτικές που μας τις παρουσιάζει βήμα βήμα για να πάρουμε έμπνευση και να τις φτιάξουμε κι εμείς!


Νομίζω οτι εννοείται πως εσύ μπορείς να διαλέξεις όποιο χρώμα θέλεις για τις καρδιές σου και φυσικά οτι δεν χρειάζεται να περιοριστείς στα αξεσουάρ για τα μαλλιά… με τον ίδιο τρόπο μπορείς τις καρδιές σου να τις κάνεις καρφίτσες, σκουλαρίκια ή δαχτυλίδια. Φτάνει να τις στερεώσεις επάνω στο κατάλληλο εξάρτημα!

Φτιάξε τις καρδούλες αυτές για τις αγαπημένες σου φιλενάδες και φυσικά για τον εαυτό σου! Άλλωστε ο Αγ. Βαλεντίνος είναι ο άγιος του έρωτα και αν δεν είσαι ερωτευμένος με τον εαυτό σου δεν μπορείς να πας πολύ μακριά…

Καλή επιτυχία!

Κράτα το

Κράτα το

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

4 σχόλια στο άρθρο “Κοκκαλάκια καρδούλες από τσόχα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *