Χριστουγεννιάτικα σχέδια για κέντημα

xmas_embroideryΕπιτέλους και ένα project για όσους αγαπούν το κέντημα! Η Noelle Corcoran γράφει ή μάλλον κεντάει για λογαριασμό του Craftzine.com και μας δίνει τα δικά της χριστουγεννιάτικα σχέδια για να τα κεντήσουμε όπου μας αρέσει! Στο άρθρο τα κεντήματα εμφανίζονται σε πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες πετσέτες για το γιορτινό τραπέζι… το τέλειο δώρο για τις γιορτές!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κατεβάσεις το αρχείο pdf με τα χριστουγεννιάτικα σχέδια της Noelle του luckykitty.typepad.com στον υπολογιστή σου!

Στη συνέχεια μεταφέρεις με ένα καρμπόν ραπτικής τα σχέδια προσεκτικά στο ύφασμα που θέλεις να τα κεντήσεις, επιλέγεις τις κλωστές σου και μπορείς να αρχίσεις να κεντάς με βελονιά τρυπώματος που είναι και η πιο απλή… ξέρεις αυτή που έχει αποτέλεσμα μια διακεκομμένη γραμμή!

Μπορείς επίσης να ακολουθήσεις τα χρώματα που προτείνει η Noelle ή να επιλέξεις τα δικά σου!

Με μια απλή αναζήτηση στο internet μπορείς να βρεις και άλλα τέτοια απλά σχέδια και να τα κεντήσεις!

Εμείς ελπίζουμε να σου δώσαμε την ιδέα!

Όσο για τις πετσέτες, μπορείς να τις πάρεις έτοιμες ή εάν θέλεις να τις ράψεις και μόνος/η σου! Οδηγίες μπορείς να βρεις στο παλαιότερο άρθρο μας "Ράψε πετσέτες για το τραπέζι σου"!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *