Ετικέτα: χριστούγεννα

Χριστούγεννα χωρίς δέντρο δεν γίνεται! Δες πως θα φτιάξεις ξύλινες εορτατιστικές κατασκευές, ιδανικές αν δεν έχεις χώρο για μεγάλο δέντρο στο σπίτι ή το γραφείο. Σύμμαχός μας το πολύ βολικό Mamut Multi Πολλαπλών Εφαρμογών για να κολλήσουμε μισόταβλες και να φτιάξουμε πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δέντρα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 1 Δεκεμβρίου 2023

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς και εμείς εδώ στο ftiaxtoρουμ ετοιμάσαμε μια σειρά ταχύρυθμα σεμινάρια για να σε βοηθήσουμε να φτιάξεις χειροποίητα δώρα για τους αγαπημένους σου ανθρώπους! Δες το πρόγραμμα και έλα να περάσουμε δημιουργικά τα Σαββατοκύριακα πριν τον χαμό των γιορτών!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 28 Νοεμβρίου 2023

Σήμερα θα παίξουμε με την τεχνική pouring, είναι κάτι που ήθελα να δοκιμάσω εδώ και καιρό και τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να το κάνω με τα χρώματα Chalky Paint της Maxi Décor.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 5 Δεκεμβρίου 2021

Αν μαζεύεις χρόνια φελλούς, αυτή η κατασκευή είναι για εσένα! Ένα πρωτότυπο διακοσμητικό, είτε για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι είτε σαν στεφάνι για την πόρτα. Με την βοήθεια της Bostik!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 18 Δεκεμβρίου 2020
DIY Χριστουγεννιάτικο δέντρο από τάβλες

Ποιος είπε ότι χρειάζεσαι εργαλεία για να φτιάξεις ένα DIY Χριστουγεννιάτικο δέντρο από τάβλες; Με έτοιμες κομμένες τάβλες και Mamut Glue High Tack, μπορείς να φτιάξεις ένα πρωτότυπο δέντρο και να δώσεις άλλο αέρα στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 2 Δεκεμβρίου 2020
Χριστουγεννιάτικα στολίδια από παιχνίδια

Ψάχνεις ιδέες για πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια; Δες εδώ πως φτιάξαμε καδράκι και λεξούλες από παλιά παιχνίδια με την βοήθεια της Bostik.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 19 Νοεμβρίου 2020