Το Χριστουγεννιάτικο εργαστήριο της Martha

xmas_workshop_marthaΤώρα που ξεμπερδέψαμε με το Thanksgiving μπορούμε επιτέλους να ασχοληθούμε αποκλειστικά και μόνο με την πιο αγαπημένη γιορτή όλων των εποχών: τα Χριστούγεννα! Και τι είναι τα Χριστούγεννα σε ρωτώ χωρίς τη Martha Stewart; Για άλλη μια χρονιά η καταπληκτική ομάδα του αγαπημένου μας marthastewart.com έφτιαξε ένα Χριστουγεννιάτικο εργαστήριο με εκατοντάδες ιδέες για τις πιο όμορφες χειροποίητες γιορτές!

Ιδέες, ιδέες και ακόμη περισσότερες ιδέες!

Στο φετινό Christmas Workshop της Martha Stewart οι ιδέες είναι χωρισμένες σε κατηγορίες: Δώρα, Στολίδια, Στεφάνια & Φωτισμός, Gingerbread, Διακοσμητικά, Παιδιά και ένα ιδιαίτερο «σημειωματάριο» με λεπτομέρείς οδηγίες για τα βασικά που πρέπει κάθε crafter που αγαπά τις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές να γνωρίζει!

Και μάλλον δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε όλα τα υπόλοιπα θέματα όπως ιδέες για το δέντρο, συνταγές, λουλούδια, δραστηριότητες κτλ κτλ.

Δεν θα γράψω περισσότερα γιατί η μισή χαρά σε όλο αυτό είναι να ανακαλύψεις μόνος σου όλα τα καλούδια που έχει ετοιμάσει η ομάδα της Martha για φέτος.

Να προτείνω μόνο να εγγραφείς στο πολύ special Χριστουγεννιάτικο Newsletter και να έχεις και δίπλα σου χαρτί και μολύβι όταν κάνεις τη βόλτα σου σε όλα αυτά τα projects για να σημειώνεις αυτά που σου αρέσουν, γιατί μπορεί να δυσκολευτείς να θυμηθείς που ακριβώς τα είδες.

Αχ! Επιτέλους! Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές άρχισε!

Καλή μας διασκέδαση!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!