Μπάλες για το δέντρο με βελονάκι

Δεν μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά μου όταν βρήκα αυτό το άρθρο για να διακοσμήσεις μόνος σου τις Χριστουγεννιάτικες μπάλες με το βελονάκι! Λίγο η διαφήμιση με την αντίστροφη μέτρηση για τα χριστούγεννα από γνωστό παιχνιδάδικο, λίγο ο σημερινός καιρός, δεν μπορώ να κρατηθώ! Βρες το κουτί με τα στολίδια, διάλεξε χρώματα νήμα και ξεκίνα!
Το project αυτό το βρήκαμε στο υπέροχο Meet me at Mikes με σουπερ αναλυτικές βήμα βήμα οδηγίες και φωτογραφίες με όλες τις λεπτομέρειες για να μη χαθείς στην πορεία. Είναι εύκολο, πρωτότυπο και σίγουρα θα δώσει μια πολύ crafty νότα στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου φέτος. Άσε που είναι και πολύ ωραία και οικονομική ιδέα για δώρο, μιας και μπορείς να προμηθευτείς φτηνές μπάλες για το δέντρο και να τους δώσεις κάτι από το δικό σου στιλ και χαρακτήρα.

Θα προτείναμε εάν είσαι αρχάριος με το βελονάκι να μην πειραματιστείς με τις καλές γυάλινες μπάλες για το δέντρο που κληρονόμησες από τη γιαγιά σου, αλλά να κάνεις την αρχή με κάποιες πλαστικές.

Στην αρχή και μέχρι να το βρεις, πιθανότατα θα βάζεις μεγαλύτερη πίεση από όση χρειάζεται στα χέρια και το βελονάκι και μπορεί να έχεις κανένα ατύχημα. Επιπλέον, μην πας και διαλέξεις νήμα μεταξωτό για να ντύσεις τις μπάλες. Ένα νήμα ακρυλικό σε έντονα χρώματα νομίζω οτι είναι ό,τι πρέπει για να διακοσμήσεις το δέντρο σου!

Μένουν μόλις 40 μέρες για τα Χριστούγεννα! Υπολόγισε πόσο χρόνο θέλεις για την κάθε μπάλα και ξεκίνα!

Υουιιιιιιι!

Κράτα το

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

4 σχόλια στο άρθρο “Μπάλες για το δέντρο με βελονάκι”

  1. @Δώρα, ίσως έχει το ΙΚΕΑ και φέτος γιατί είχε τις περασμένες χρονιές πλαστικές λευκές, ασημένιες ή διάφανες.

  2. Καλημέρα, τέλειες οι μπαλίτσες θα προσπαθήσω σίγουρα να τις φτιάξω, μόνο που πρέπει πρώτα να βρω πλαστικές, έχετε δει κάπου να τις πουλάνε? Ευχαριστώ!!

  3. Καλησπερα! Τι καλοοοο….. Πραγματι ειναι πολυ ομορφες με ολα αυτα τα χρωματα! σου φτιαχνουν το κεφι! Super!!! 8)

  4. Ελινα πάλι έγραψες είναι φανταστικές οι μπάλες θα το επιχειρήσω να στολίσω το μαγαζί μου με αυτές έχω τόσες πλαστικές και δεν ηξερα τι να τις κάνω να που βρηκα σε ευχαριστω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *