Σοκολατένια πρέτσελ

Μμμ… αυτήν την εποχή οι Αμερικάνοι γιορτάζουν το Halloween (περίπου σαν τις δικές μας απόκριες), οπότε σε όλα τα craftosites θα βρεις ιδέες για να φτιάξεις τη δική σου στολή, να διακοσμήσεις το σπίτι σου και να φτιάξεις γλυκίσματα για να κεράσεις τους μασκαράδες επισκέπτες. Η Pilsbury μας δίνει μια πανεύκολη συνταγή για να φτιάξουμε τα δικά μας … Γιάμι…

Μπορεί η συνταγή να είναι λίγο παλιά (έχει δημοσιευτεί από το 2004), αλλά δεν νομίζω οτι θα είναι λιγότερο νόστιμη 6 χρόνια αργότερα. Από ό,τι φαίνεται η Pilsbury (ναι η γνωστή με τον ζυμαρούλη) έχει φτιάξει αυτή τη σελίδα στο Flickr όπου θα βρεις πολλές συνταγές για διάφορες λιχουδιές.

Ρίξε και μια ματιά σε όλο το photostream για να βρεις και τις πιο πρόσφατες συνταγές, και εάν φτιάξεις τα σοκολατένια πρέτσελ περιμένουμε τις δικές σου φωτογραφίες στο δικό μας group στο Flickr (για να μη σου πω και κουτάκι με μερικά πρέτσελ για να δοκιμάσουμε…)

Καλή διασκέδαση!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σοκολατένια πρέτσελ”

  1. Πολύ ωραίο ωραίο το άρθρο της Ελίνας!
    Μόνο μία διώρθωση θα ήθελα να κάνω: αυτές οι πεντανόστιμες λιχουδιές δεν ονομάζονται πρέτσελ, αλλά μπρέτσελ (από το γερμανικό brezel)!
    Καλή όρεξη σε όλους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *