P.S. I made this

Και μιας και γράψαμε για το πανέξυπνο κολιέ από λαστιχένια μπαλάκια της Erica Domesek, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και στο καταπληκτικό της blog, το P.S. I made this! Εκεί η Erica παρουσιάζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο όλα αυτά που την εμπνέουν για να δημιουργήσει, καθώς και τις οδηγίες για να φτιάξεις κι εσύ ό,τι σου αρέσει.

Το moto της Erica και του P.S. I made this είναι “το είδα. μου άρεσε. το έφτιαξα”. Χάνει ομολογουμένως πολύ στη μετάφραση, αλλά το νόημα νομίζω ότι το πιάσατε. Η Erica, όπως και οι περισσότερες από εμάς ακολουθεί τη μόδα και τις εξελίξεις σε αυτή. Ανάλογα λοιπόν με τις διάφορες τάσεις της μόδας που της αρέσουν, φτιάχνει μόνη της και τα αντίστοιχα ρούχα και αξεσουάρ που της αρέσουν. Είμαι σίγουρη ότι έχει αρκετό καιρό να ξοδέψει χρήματα για να αγοράσει κάτι.

Αφού τα φτιάξει τα παρουσιάζει στο blog της με την μορφή πρώτα ενός κολλάζ από εικόνες που την ενέπνευσαν και στη συνέχεια με τις οδηγίες για να το φτιάξουν και οι υπόλοιποι. Προσοχή όμως… η Erica δεν αντιγράφει, αλλά δημιουργεί τα δικά της projects και έχει έναν μοναδικό τρόπο να χρησιμοποιεί και να ανακυκλώνει ακόμα και τα πιο απίθανα υλικά για τις δημιουργίες της!

Με μεγάλη μου χαρά είδα ότι στα πιο πρόσφατα posts με τις εμπνεύσεις της είναι και ένα κολλάζ με marbeling υφάσματα, επιφάνειες κτλ. Φαίνεται πως τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται. Στη συνέχεια με το marbelized χαρτί μας δείχνει πως να φτιάξουμε προχωρημένα κολιέ. Οπότε μόλις παρακολουθήσεις το αντίστοιχο Videocast μας έχεις έτοιμη την ιδέα για την εφαρμογή!

psimadethis_marbelising

Τέλος, η Erica έβγαλε πρόσφατα και το ομώνυμο βιβλίο με τις ιδέες και τα project της, το P.S. I made this, το οποίο μαθαίνουμε ότι γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και μπορείς να το αγοράσεις κι εσύ από το μαγαζάκι μας στο Amazon!

Κάνε λοιπόν τη βόλτα σου στον μαγικό κόσμο της χειροποίητης μόδας και γράψε μας τα σχόλιά σου!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “P.S. I made this”

  1. Λοιπον, κοριτσια, πολυ θαθελα να ηξερα τι εχει αυτη η Errica μεσα στο κεφαλι της… 😉 Πολυ καλο το site και προτωπορες οι ιδεες της! I like the way she’s doing it ❗ 8)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *