Μαθήματα μόδας στη ΣΙΤΑΜ-ΑΒ

sitam_coverΗ μόδα είναι δημιουργία, είναι φαντασία, είναι τέχνη. Η Σχολή Μόδας ΣΙΤΑΜ-ΑΒ εδώ και 40 χρόνια βρίσκεται στην αιχμή της πρωτοπορίας και με απλές και σύγχρονες μεθόδους βοηθά να γίνει κανείς περιζήτητος και επιτυχημένος στον χώρο της μόδας. Μάθε περισσότερα για τη σχολή και τις δραστηριότητές της!

Σεμινάρια: Επωφελήσου από τα σύντομα σεμινάρια των τριών μηνών, για να μάθεις να φτιάχνεις εύκολα και γρήγορα τα δικά σου ρούχα. Θα μάθεις να φτιάχνεις το σχέδιο που εσύ θέλεις στα δικά σου μέτρα με τέλεια εφαρμογή: φούστες, μπλούζες, φορέματα, σακάκια, παντελόνια. 

Βιβλία: Μοναδικές εκδόσεις και μέθοδοι εκπαίδευσης στην μόδα, που αποτελούν εργαλεία δουλειάς για Σχεδιαστές και Πατρονίστ. Μαθαίνεις κοπτική, ραπτική και σχέδιο μόδας, γρήγορα, απλά και σωστά.

Εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση: Υπερσύγχρονα προγράμματα για εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω Η/Υ με την βραβευμένη μέθοδο Telestia με multimedia. Ιδανικά για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο και δυσκολία να μεταβούν οι ίδιοι στη σχολή για φοίτηση. Τα online προγράμματα eTelestia, σας δίνουν την ευελιξία να μάθετε να φτιάχνετε τα δικά σας ρούχα στον δικό σας χώρο, και να ορίσετε εσείς το πρόγραμμά σας σύμφωνα με τον ελεύθερό σας χρόνο. Σας αναθέτουμε τον προσωπικό σας καθηγητή που θα αναλάβει να παρακολουθεί την πρόοδο και τις εργασίες σας και να απαντά άμεσα στις απορίες σας.

Σπουδές: Γίνε επιτυχημένος και περιζήτητος επαγγελματίας, σπούδασε με τους ειδικούς. Ακολούθησε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα φοίτησης στην κατεύθυνση που σε ενδιαφέρει:

  • Σχεδιαστής Μόδας
  • Στυλίστ
  • Μοντελίστ – Πατρονίστ
  • Ραπτική

Η ΣΙΤΑΜ-ΑΒ έχοντας συνεργασίες με εξέχοντες εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία, προσφέρει δυνατότητα συνέχισης σπουδών στο εξωτερικό.

Computer CAD: Μάθε να βγάζεις πατρόν στον Η/Υ για την δημιουργία επαγγελματικών συλλογών. Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα με την βοήθεια του λογισμικού προγράμματος CAD – Telestia Creator. Πολύ οικονομικά μπορείς τώρα να αποκτήσεις ένα επαγγελματικό πρόγραμμα σχεδιασμού και κατασκευής πατρόν στον Η/Υ και να φτιάχνεις τις δικές σου συλλογές από το σπίτι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ΣΙΤΑΜ-ΑΒ και τις δραστηριότητες της μπορείς να επισκεφτείς τα site της
www.sitam-ab.com
www.eTelestia.com

ή να επικοινωνήσεις απ’ ευθείας μαζί τους
e-mail: info@sitam-ab.com
Τηλ. 2310-25 15 10

Εργαστήρια

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μαθήματα μόδας στη ΣΙΤΑΜ-ΑΒ”

  1. τα σεμιναρια των τριων μηνων ειναι εχουν ενδιαφερον……αλλα η τιμη 750 ευρω ειναι λιγο υπερβολικη

Απάντηση