Κουλουράκια νίντζα

cookie_cuttersΥπάρχουν μερικοί άνθρωποι εκεί έξω που τους θαυμάζω πολύ…αυτοί που κάνουν τη βόλτα τους στο internet, βρίσκουν κάτι που τους αρέσει και αντί να βγάλουν αμέσως την πιστωτική τους κάρτα να το ψωνίσουν σκέφτονται “θα το φτιάξω μόνος μου!”. Έτσι και ο Jayefuu από το Instructibles.com (ελπίζω να είναι nickname) είδε αυτά τα πολύ trendy φορμάκια για μπισκότα και αποφάσισε να φτιάξει τα δικά του… και φυσικά να μοιραστεί τις οδηγίες μαζί μας!

Μάζεψε τα υλικά του, έχωσε και έναν φίλο designer να του φτιάξει τα δείγματα για τα σχέδια των νίντζα για να μπορεί να τα κόψει μετά σε πλεξιγκλάς και να έχει τις βάσεις για να λυγίσει το μέταλλο γύρω από τα ανθρωπάκια του και βουαλά! Έτοιμα τα cookie cutters σε σχήμα νίντζα!

Καλά, τα απλοποιώ κι εγώ τα πράγματα, αλλά αν θέλεις κι εσύ να φτιάξεις τα δικά σου φορμάκια για μπισκότα δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις super αναλυτικές οδηγίες. Εάν δεν έχεις κάποιο φίλο να σε βοηθήσει με τα σχέδια, υπάρχουν πάντα και τα έτοιμα μεν, πρωτότυπα δε εκεί έξω… το σήμα της νίκης, της ειρήνης, της mercedes (ιδέες ενός φίλου, όχι δικές μου…) κάτι θα βρεις που να σου αρέσει!

Εάν τα φτιάξεις τα φορμάκια περιμένουμε email στο info@ftiaxto.gr για να τα θαυμάσουμε κι εμείς… και φυσικά και τα αντίστοιχα μπισκότα ε;

Καλή διασκέδαση!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *