Διαφορετικά προσκλητήρια γάμου

wedding_invities_sΟμολογώ πως αυτά πρέπει να είναι ίσως τα πιο πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου που έχω συναντήσει τελευταία… σίγουρα ξεφεύγουν από το κλασικό χαρτί και αυτό γιατί είναι τυπωμένα σε ύφασμα! Πιο συγκεκριμένα, τα προσκλητήρια αυτά είναι φτιαγμένα και διπλωμένα σαν μαντήλια… ξέρεις αυτά που είχαν όλοι στις τσέπες τους πριν από τα χαρτομάντηλα… Και προσκλητήριο και αναμνηστικό δώρο σε ένα!

Η youngna στης οποίας το flickr account βρήκαμε και την ιδέα και εικάζουμε οτι πρόκειται για τον δικό της γάμο επέλεξε να τυπώσει επάνω σε ύφασμα τον χάρτη όπου θα γίνει ο γάμος. Πλέον κάτι τέτοιο είναι πολύ εύκολο μιας και υπάρχουν ένα σωρό online εταιρίες που παρέχουν την υπηρεσία του να τυπώσεις ό,τι θέλεις επάνω σε ύφασμα της επιλογής σου. Η youngna διάλεξε το spoonflower για να το κάνει αυτό! Μάλιστα είχαμε γράψει και ένα άρθρο σχετικά…

Στη συνέχεια βέβαια υπήρχε και το θέμα του να κοπεί το ύφασμα, να πλυθεί, να ραφτούν οι άκρες του, να σιδερωθεί, να διπλωθεί κτλ… αρκετή δουλίτσα δηλαδή!

Τέλος, το μαντήλι μένει διπλωμένο από μια χαρτονένια θήκη επάνω στην οποία έχει τυπωθεί το κείμενο της πρόσκλησης…

wedding_invities

Δες όλες τις φωτογραφίες από τα προσκλητήρια εδώ!

Εάν σου αρέσει η ιδέα και θέλεις να κάνεις κι εσύ κάτι τέτοιο αρκεί να βρεις κάποιον που να το έχει με το design να σου φτιάξει ένα σχέδιο για να τυπώσεις επάνω στο ύφασμα που θα επιλέξεις… ή μπορείς να πάρεις κάποιο έτοιμο ύφασμα που σου αρέσει εάν δεν χρειάζεσαι χάρτες κτλ και να αναλάβει την εκτύπωση της κάρτας!

Ελπίζω να έδωσε η ιδέα αυτή έμπνευση σε κάποιους που ετοιμάζονται για τον γάμο τους…

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *