Τα καλύτερα sites για χειροποίητους γάμους

craftzine_weddingsΦαίνεται οτι το θέμα του μήνα για το Ftiaxto.gr είναι οι γάμοι! Έχουμε ανεβάσει ήδη αρκετά άρθρα για site που μπορεί κανείς να βρει απίθανες ιδέες, έμπνευση και συμβουλές για έναν μοναδικό χειροποίητο (και όχι μόνο) γάμο! Το Craftzine ήρθε για να μας διευκολύνει ακόμα περισσότερο συγκεντρώνοντας τα καλύτερα sites για γάμους σε ένα άρθρο με τίτλο Wedding Site Roundup. Απολαύστε το!

Κάθε ένα από τα 10 και περισσότερα προτεινόμενα γαμήλια site συνοδεύεται από χαρακτηριστικές φωτογραφίες, κείμενο με τα δυνατά σημεία του και φυσικά το link για να το επισκεφτείς και μόνος σου!

Η Katie Willson που υπογράφει το άρθρο έχει κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά στις επιλογές της! Κάθε ένα από τα site που παρουσιάζονται έχει και κάτι ιδιαίτερο, ενώ η συλλογή είναι σίγουρο οτι θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς! Υπάρχουν προτάσεις για όλα τα γούστα και όλα τα ζευγάρια!

Είτε είσαι από αυτούς που ετοιμάζονται για το γάμο τον δικό τους ή κάποιου αγαπημένου προσώπου ή εάν θέλεις απλά να σου φτιάξει η διάθεση δεν έχεις παρά να επισκεφτείς όλα τα προτεινόμενα site του άρθρου! Σε όλα θα βρεις και κάτι που να σου αρέσει!

Αφιερωμένο σε όλες τις μέλλουσες νύφες εκεί έξω και ιδιαίτερα στην Ίσι!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Τα καλύτερα sites για χειροποίητους γάμους”

  1. Eιμαι μοντελιστ εδω και 30 χρονια.Αναλαμβανω ρουχα υψιλης ραπτικης καθως και κατα προτιμησει τουαλετεσ

  2. Το είδα, ενδιαφέρον μου φάνηκε, αλλα τα πιο πολλά ήταν απλώς για χάζι, νομίζω, δεν ξέρω αν ταιριάζουν τόσο πολύ για ελλάδα. Εδώ έχω την εντύπωση πως δεν ψάζνουμε για τόσο… εξωτικες συνθέσεις! 😉

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *