Romantic Crafts – Crafts για ρομαντικούς

romantic_craftsΌπως λέει και το ονομά του, το RomanticCrafts είναι ένα blog για τους ρομαντικούς crafters εκεί έξω… Εάν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς τότε θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα τα projects που παρουσιάζονται εδώ με κύριο χαρακτηριστικό τους τα παλ χρώματα και άρωμα από περασμένες εποχές.

Ένα μεγάλο κομμάτι του Romantic Crafts είναι αφιερωμένο στο κόσμημα, οπότε εδώ θα βρεις σίγουρα πολλές ιδέες για κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια με χάντρες, πέτρες και vintage στοιχεία.

Επιπλέον, θα βρεις και ιδέες για να διακοσμήσεις το σπίτι σου με κορνίζες, μαξιλάρια, δίσκους κτλ πάντα με ρομαντικό ύφος…

Ομολογώ πως το στιλ αυτό δεν είναι τόσο του γούστου μου… πολύ ροζ βρε παιδάκι μου… όμως βρήκα διάφορες ιδέες που μπορεί να τις προσαρμόσει κανείς σε κάτι με λιγότερες καρδιές και λουλουδάκια. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι οτι εδώ θα βρεις μπόλικες ιδέες για να πάρεις έμπνευση για τα επόμενα project σου!

Καλή ρομαντζάδα…

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Romantic Crafts – Crafts για ρομαντικούς”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *