Φόρεμα από πετσέτα για την παραλία

φόρεμα από πετσέτα

Έλα να δούμε παρέα πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πετσέτες μας για να φτιάξουμε εύκολα φορέματα για την παραλία… ξέρεις αυτό το φόρεμα από πετσέτα που μπορείς να φοράς πάνω από το βρεγμένο μαγιώ και να μην σε νοιάζει; Αυτό!

H Dana Willard από το blog www.dana-made-it.com λατρεύει τη ραπτική! Αυτή την φορά, λοιπόν αποφάσισε να φτιάξει εύκολα και οικονομικά φορέματα για την παραλία για τον εαυτό της και τις φίλες της ανακυκλώνοντας παλιές πετσέτες.

Στο άρθρο της θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες για το πως μπορείς να φτιάξεις κι εσύ το δικό σου φόρεμα από πετσέτα.

Αυτό που θα χρειαστείς εκτός από την πετσέτα, είναι ελαστική κλωστή την οποία μπορείς να βρεις σε καταστήματα με είδη ραπτικής… την χρησιμοποιείς στη ραπτομηχανή σου όπως ακριβώς κάνεις με την απλή κλωστή! Μόνο που μασουρίζεις με το χέρι και όχι στη μηχανή!

Εκτός από τις υπέροχες φωτογραφίες του φορέματος και της Dana να το φοράει στην παραλία θα βρεις και σε pdf το πατρόν του φορέματος! Η Dana ασχολείται πολύ με ρούχα για παιδιά, οπότε μη σε ξενίσει το οτι το πατρόν είναι γραμμένο για μικρό φορεματάκι… η λογική είναι η ίδια, οι διαστάσεις αλλάζουν!

Και επειδή μάλλον έχεις ήδη καταλάβει πόσο απλό είναι, προτείνουμε να ψάξεις στα ντουλάπια σου και να βγάλεις τις παλιές πετσέτες και να πιάσεις δουλειά όσο προλαβαίνεις πριν από τις διακοπές.

Και εάν τελικά οι πετσέτες σου είναι πολλές, τότε ρίξε μια ματιά και στο άρθρο για το πως μπορείς να ανακυκλώσεις τις παλιές πετσέτες θαλάσσης σου φτιάχνοντας σουπερ τσάντες για τη θάλασσα!

Καλή διασκέδαση!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

3 σχόλια στο άρθρο “Φόρεμα από πετσέτα για την παραλία”

  1. Super,ειναι πολυ βολικα αυτα τα φορεματακια & δεν τα βρισκεις ευκολα πια.Μπραβο κοριτσια!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *