Decor it yourself

decorityourselfΤους threadbangers τους θυμάσαι; Αυτούς με την online εκπομπή για projects ραπτικής; Εάν δεν σου λέει κάτι όλο αυτό, προτείνω να μπεις στο threadbanger.com και να αρχίσεις να βλέπεις τα video τους… έχεις χάσει επεισόδια… στην κυριολεξία! Η τρελή αυτή ομάδα βγάζει πλέον και εκπομπές που είναι αφιερωμένες στη διακόσμηση του σπιτιού… εάν ψάχνεις λοιπόν ιδέες για να φτιάξεις πράγματα για το σπίτι, αυτή είναι η εκπομπή σου: Decor it yourself!

Για να πάρεις μια πρώτη ιδέα μπορείς να δείς το τελευταίο (πιο πρόσφατο) επεισόδιο με θέμα τη διακόσμηση για πάρτυ (μήπως το έχω παρακάνει με τα σχετικά άρθρα;) για την ημέρα της μητέρας!

Αλλά μην μείνεις μόνο σε αυτό… υπάρχουν πολλά πολλά επεισόδια με projects για όλα τα γούστα… και η Meg που παρουσιάζει και επιμελείται την εκπομπή είναι πολύ γλυκιά και ευρηματική!

Συμπληρωματικά με το Decor it yourself προτείνω να επισκεφτείς και το αντίστοιχο blog http://www.threadbanger.com/decorityourself/blog

Άντε και καλή διακόσμηση!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *