Craftster.org

craftsterΨάχνοντας για διάφορα καλοκαιρινά projects για να ανεβάσω στο ftiaxto.gr συνειδητοποίησα οτι έπεφτα πολύ συχνά επάνω στο Craftster.org! Μετά είδα οτι το είχαμε ανακαλύψει και πιο παλιά αυτό το site, αλλά για κάποιο λόγο το είχαμε ανεβάσει στους συνδέσμους, χωρίς ιδιαίτερη αναφορά σε αυτό… μάλλον ήρθε η στιγμή να το τιμήσουμε όπως του πρέπει!

Το Craftster.org είναι ένα από τα παλιότερα και πολυπληθέστερα online communities για crafters στον κόσμο! Ξεκίνησε το 2003 από την Leah Kramer, φανατική crafter και προγραμματίστρια… εκρηκτικός συνδυασμός! Σήμερα το Craftster.org δεν είναι πια δικό της, αλλά συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή site για crafts στον κόσμο… μάλιστα αριθμεί περίπου 1.000.000 επισκέπτες τον μήνα… (άντε και στα δικά μας).

Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του Craftster.org είναι μια ευγενική προσφορά των μελών του… η ομάδα των συντελεστών του site σίγουρα φροντίζουν για τη σωστή λειτουργία του, φτιάχνουν δικά τους projects, ασχολούνται περισσότερο με τα how to βίντεο και βάζω στοίχημα οτι απαντάνε καθημερινά σε εκατοντάδες emails.

Η δύναμη όμως παραμένει στα χέρια των crafters εκεί έξω που ανεβάζουν καθημερινά τις δικές τους δημιουργίες για να τις μοιραστούν με τους υπόλοιπους μανιακούς του είδους.

Εκτός από το οτι με μια γρήγορη αναζήτηση θα βρεις διάφορα απίστευτα που μπορεί να ψάχνεις για καιρό για να δημιουργήσεις, τα δυνατά χαρτιά του Craftster είναι 1. το ημερολόγιο όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα διάφορα events που μπορεί να ενδιαφέρουν τους απανταχού crafters και 2. τα City Guides όπου μπορείς να ψάξεις ανα χώρα/ state ή πόλη που θα βρείς διάφορα μαγαζιά με είδη crafts στον κόσμο ή και διάφορα events που μπορεί να γίνονται σε πιο εξωτικά μέρη…

Κάνε τη βόλτα σου λοιπόν, και περιμένουμε εντυπώσεις!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Craftster.org”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *