Twisted Handmade – Ανακύκλωση και χρώμα μαζί!

twisted_handmadeΥπάρχουν κάποιοι που τους αρέσει να βλέπουν τηλεόραση όταν ξυπνούν, άλλοι που διαβάζουν εφημερίδα ή ακούν ραδιόφωνο… εμένα μου αρέσει να χαζεύω site που αφορούν σε χειροτεχνίες! Σήμερα το πρωί λοιπόν έπεσα επάνω στο Twisted Handmade και πήρα πολύ μεγάλη χαρά! Τόση που σκέφτηκα αμέσως να τη μοιραστώ μαζί σας! Εάν αρέσουν και σε σένα τα πολύχρωμα, έξυπνα κοσμήματα από ανακυκλώσιμα υλικά, τότε σίγουρα θα χαμογελάσεις!

Στο Twisted Handmade θα βρείς διάφορα κοσμήματα και έξυπνα αξεσουάρ από ανακυκλώσιμα υλικά όπως καλώδια, σύρματα κτλ…

Προτείνω να ξεκινήσεις τη βόλτα σου από το μαγαζί της ιδιοκτήτριας Courtney Chesley στο Makers Market όπου θα βρείς συγκεντρωμένες τις περισσότερες από τις δημιουργίες της!

Στη συνέχεια για να τη γνωρίσεις καλύτερα, αλλά και για να μάθεις περισσότερα για το πως φτιάχνει αυτά τα υπέροχα πραγματάκια προτείνω να περάσεις μια βόλτα από το προσωπικό blog της http://www.courtneychesley.com/! Εκεί θα βρείς και άλλα projects, όπως κάτι υπέροχα καλάθια από καλώδια, δαχτυλίδια από σύρμα και κουμπιά κτλ.

Η αλήθεια είναι οτι δεν βρήκα κάπου στο Twisted Handmade κάποιο tutorial ή κάτι τέτοιο για να μάθουμε πως φτιάχνει αυτά τα υπέροχα πράγματα η Courtney, αλλά νομίζω οτι πολλοί από εσάς εκεί έξω πήραν την έμπνευση και θα βρούν τον τρόπο να φτιάξουν κάτι δικό τους από παρόμοια υλικά!

Μπορείτε να αρχίσετε από τώρα να διαλύετε τους παλιούς υπολογιστές σας και να πάτε και μια βόλτα από κάποιο κατάστημα με καλώδια και σύρματα… προσοχή μόνο να είναι χρωματιστά!

Καλή διασκέδαση!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Twisted Handmade – Ανακύκλωση και χρώμα μαζί!”

  1. έπαθα πλάκα! για μενα αυτό είναι τέχνη το να μετατρέπεις και το πιο ασήμαντο σε όμορφο δημιούργημα. Τελευταία έκανα κολιέ από λεπτό σύρμα για κατσαρόλες! Το είδα το site της κρίμα που δεν έχει οδηγίες. Αλλά όλο και κάτι θα σκεφτούμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *