Έμπνευση για το πρωτομαγιάτικο στεφάνι

suzy_wreathΟ Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ, να τον προυπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή… Ναι είναι αλήθεια οτι έχει αρχίσει να μας πιάνει η άνοιξη, και έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε ιδέες για το Πρωτομαγιάτιο στεφάνι που θα φτιάξουμε το Σάββατο. Γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε ένα πολύ κατατοπιστικό βίντεο της Suzy Bales για το πως μπορούμε εύκολα να δημιουργήσουμε ένα πανέμορφο στεφάνι με λουλούδια από τον κήπο μας!

Η διαδικασία είναι απλή, αλλά τα λόγια είναι περιττά όταν υπάρχει εικόνα! Παρόλο που το βίντεο είναι στα αγγλικά νομίζω οτι είναι αρκετά σαφές τι ακριβώς κάνει η Suzy. Επιπλέον, μην πτοηθείτε από τα λουλούδια που χρησιμοποιεί για το στεφάνι της. Νομίζω οτι το πιο εύκολο είναι να βρείτε κάπου πρασινάδα για το φόντο και φυσικά φρέσκα λουλούδια από τις γλάστρες, τον κήπο ή το ανθοπωλείο της γειτονιάς σας για να φτιάξετε το δικό σας στεφάνι. Όσο για τη βάση με το σφουγγάρι που φαντάζομαι οτι θα ρωτήσετε, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιο φυτώριο, ανθοπωλείο ή και σε μεγάλα καταστήματα τύπου Leroy Merlin κτλ που έχουν είδη για τον κήπο.

Καλή Πρωτομαγιά!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

 

Απάντηση