Σκουλαρίκια με σύρμα

‘Ενα πολύ εύκολο και εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια με ατσαλόσυρμα και χάντρες.

.

Βήμα – Βήμα


Θα χρειαστείς μερικές χάντρες για το κεντρικό κομμάτι, 4 μικρές χάντρες για το δέσιμο, 4 στοπάκια, 2 βάσεις σκουλαρικιών, 2 κομμάτια ατσαλόσυρμα περίπου 15 εκατοστά το καθένα και μια πένσα.

Τοποθέτησε στο ατσαλόσυρμα τις κεντρικές χάντρες όπως σου αρέσουν. Αριστερά και δεξιά της σύνθεσής σου βάλε από ένα στοπάκι και έξω από τα στοπάκια βάλε από μια μικρή χάντρα.

Τοποθέτησε την βάση του σκουλαρικιού ώστε το ατσαλόσυρμα να γίνει κύκλος, φέρε δηλαδή την αριστερή άκρη προς τα δεξιά και την δεξιά προς τα αριστερά.

Σπρώξε την δεξιά μικρή χάντρα και το στοπάκι ώστε να περάσουν και στην αριστερή άκρη του ατσαλοσύρματος και φέρτα κολλητά στην βάση του σκουλαρικού.

Κάνε το ίδιο και στην άλλη πλευρά. Πριν πατήσεις τα στοπάκια τράβα τις δυο άκρες του ατσαλοσύρματος μέχρι να βρεις το μήκος του σκουλαρικιού που σου αρέσει και πάτα τα 2 στοπάκια ώστε να “στριμώξουν” την βάση. Κόψε τις άκρες του ατσαλοσύρματος που περισεύουν.

Φτιάξε και το δεύτερο σκουλαρίκι με τον ίδιο τρόπο. Καλοφόρετα!
Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

31 σχόλια στο άρθρο “Σκουλαρίκια με σύρμα”

  1. ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ!!! ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ!:D Μ’ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!! ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΑΙΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ!! ΓΙΑΤΙ? ΑΝΤΕ, ΑΡΧΙΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΜΟΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ? ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FIMO ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟ!! :confused: ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΟΥ Ε? :roll:: ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΧΕΡΕΤΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!! 😉

  2. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ, ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΠΑΡΟΜΙΑ.
    ΜΕ ΤΟ ΑΤΣΑΛΟΣΥΡΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

  3. Εφτιαξα ενα ζευγαρι παρομοια σκουλαρικια! Εγιναν τελεια! Ευχαριστω κοριτσια για το tutorial 😀

  4. koritsia exei kamia sas empeiria sto etsy.com?ki an nai,vgalate adeia epagelmatos gia na pulisete?tha ithela na mu peite gia tin empeiria sas afti

  5. ωραιες χαντρες!!!
    Κικα, το παν ειναι να εχεις φαντασια και απο κατι που βλεπεις σε ενα site να φτιαχνεις κατι νεο δικο σου! Παντως , σε καταλαβαινω. Κι εγω νοιωθω ετσι μερικες φορες. Ειναι σαν να δουλευεις μονη σου και θες να δεις αν υπαρχουν κι αλλοι που κανουν οτι κι εσυ 😉

  6. poli kalo!!!! tha borousate na dixete episis ke skoularikia krikous tiligmena me diafora ylika opos gia paradeigma saten kordeles h mali.prosopika tha me endiefere poli giati to kalokeri tha ftiaxo tetia skoularikia polla ke tha ithela na do pos tha ta ftiaxnatye ke sis!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *