Ραπτική: Θήκη οργάνωσης για περιοδικά και τηλεκοντρόλ

Πάντα υπάρχει μια αφορμή να βγάλουμε τις ραπτομηχανές μας για να ράψουμε κάτι. Και ακόμη καλύτερα εάν αυτό το κάτι βοηθάει και με την οργάνωση του σπιτιού. Όπως αυτή η θήκη οργάνωσης για περιοδικά και τηλεκοντρόλ.
Παλιά, όταν είχαμε μία τηλεόραση στο σπίτι μας, ένα τέτοιο project θα φάνταζε περιττό!

Σήμερα, όμως, που πολλοί τελειώνουμε την ημέρα μας ξαπλωμένοι σε καναπέ ή κρεββάτι χαζεύοντας την τηλεόραση, ενώ ξεφυλλίζουμε κάποιο περιοδικό, βιβλίο ή τάμπλετ και έχουμε και 3-4 τηλεκοντρόλ που περιφέρονται να κουμαντάρουμε, τη λες και απαραίτητη τη θήκη οργάνωσης.

Το ξέρεις οτι η οργάνωση είναι αγαπημένη μας συνήθεια έτσι; Εάν συμφωνείς δες πως μπορείς να οργανώσεις τα συρτάρια σου με κουτιά δημητριακών.

θήκη οργάνωσης

Στο Sew4Home.com, θα βρεις βήμα-βήμα οδηγίες για να φτιάξεις μόνος/η σου μία εύχρηστη θήκη οργάνωσης των τηλεκοντρόλ, περιοδικών, κ.ο.κ., φτιαγμένη με υφάσματα και χρώματα που ταιριάζουν στο χώρο σου, είτε αυτός είναι το σαλόνι, είτε η κρεβατοκάμαρα.

Μην σε τρομάξει η μεγάλη λίστα με τα υλικά και το κατεβατό με τις οδηγίες. Είναι όλα γραμμένα σούπερ αναλυτικά γι’ αυτό.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Φτιάξτο
Νατάσα Λιανοπούλου

Η Νατάσα είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Ftiaxto.gr όταν αυτό πρωτοξεκίνησε το 2007. Ξεκίνησε την "καριέρα" της στο χειροποίητο με το πλέξιμο και συνέχισε με το κόσμημα, το οποίο συνεχίζει ακόμη και σήμερα!

2 σχόλια στο άρθρο “Ραπτική: Θήκη οργάνωσης για περιοδικά και τηλεκοντρόλ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *