Δωρεάν ημερολόγια για τη νέα χρονιά

calendar2010Καλή χρονιά σε όλους τους crafters εκεί έξω και καλή προσγείωση στην πραγματικότητα! Για να μας πάει καλά η χρονιά βρήκαμε και σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στο άρθρο της Lee Meredith στο threadbangers.com όπου θα βρείς μαζεμένα τα πιο όμορφα δωρεάν ημερολόγια του 2010 για να τα κατεβάσεις στον υπολογιστή σου, να τα τυπώσεις και να στολίσεις με αυτά το χώρο σου!

Κάθε ημερολόγιο που μας προτείνει η Lee συνοδεύεται και από φωτογραφίες, καθώς και link προς τον κάθε δημιουργό και το site ή το blog του!

Στο Weekly DIY Roundup: Downloadable 2010 Calendars υπάρχουν σχέδια, χρώματα, τεχνικές και ιδέες για κάθε γούστο!

Εμείς έχουμε ήδη βρει το αγαπημένο μας… Δεν θα σας το αποκαλύψω όμως… θα αφήσω τον καθένα από εσάς να βρεί το δικό του αγαπημένο ανεπηρέαστος/η.

Μην παραλείψεις να ρίξεις και μια ματιά και στα σχόλια κάτω από το άρθρο… όλο και κάποιον θησαυρό θα ανακαλύψεις κι εκεί!

Από εμάς πολλές πολλές ευχές για μια Καλή Χρονιά με υγεία και πολλές δημιουργίες!

Μας αρέσει

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δωρεάν ημερολόγια για τη νέα χρονιά”

Απάντηση