Πρωτότυπα χερούλια για τσάντες

handles Η φίλη του ftiaxto.gr Αρετή, βρήκε αυτή την καταπληκτική σελίδα όπου θα βρεις οδηγίες για να φτιάξεις μόνη σου πρωτότυπα χερούλια για τις τσάντες σου.

Η συγγραφέας του άρθρου Jesse χρησιμοποιεί διάφανο σωλήνα ποτίσματος όπου μέσα τοποθετεί διάφορα διακοσμητικά στοιχεία και τον ενώνει με απλό cable tie, θα τα βρεις και τα δύο σε χρωματοπωλεία. Οι καλύτερες ιδέες τελικά είναι απλές 🙂

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

8 σχόλια στο άρθρο “Πρωτότυπα χερούλια για τσάντες”

  1. Ευχαριστώ κορίτσια το ται ραπς βοήθησε πολύ απλά στη φωτογραφία είναι κάτι μαύρο που ενώνει τα 2 άκρα σμίγοντάς τα σαν 1.
    Στα ελληνικά είναι γνωστά σαν σφιχτηράκια . Θα το κάνω μόνο και μόνο για να το δει η μαμά μου που έχει ξετρελαθεί με ότι της δείχνω στο ftiaxto.

  2. ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ..ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΣ.

    ΖΗΤΑ ΤΟ ΣΑ ΔΕΣΤΡΕΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΟΡΟΛΟΓΙΑ “ΚΟΛΙΕΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ”

  3. Τα cable ties νομίζω πως είναι πιο γνωστά σαν tie wraps (ελληνικότατο, δεν μπορείτε να πείτε..). Όσες φορές πάντως τα έχω ζητήσει έτσι το έχουν καταλάβει. Καλή επιτυχία!

  4. jenny καλησπέρα. Το cable tie είναι κάτι που «σφίγγει», «τυλίγει» τα καλώδια, όταν θέλουμε να «μαζέψουμε» κάποια καλώδια μαζί…. Τώρα είναι που θα κουφάνεις τον κυρ Νικόλα ε; Μην με δείρετε. Στα χρωματοπωλεία πάντως υπάρχουν, ή σε μαγαζιά όπως Practiker, Leroy Merlin κ.λ.π.

  5. κορίτσια πώς λέγεται στα ελληνικά το cable tie ? αν το πω έτσι στον κυρ Νικόλα θα με κοιτάει σαν εξωγήινη. Πραγματικά πολύ έξυπνη ιδέα. εν τω ευ τω πολλω που έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *