Το κορίτσι μας παντρεύεται!

weddingΑν απορείτε που έχουμε χαθεί τόσο καιρό, υπάρχει απάντηση: Η Ελίνα μας παντρεύεται! και κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε στην οργάνωση του καλύτερου γάμου ever! Εντωμεταξύ φτιάχνουμε διάφορα πραγματάκια – οι παράνυφες θα φοράνε χειροποίητες δημιουργίες – τα οποία θα μοιραστούμε μαζί σας μόλις τελειώσει το τετραήμερο γλέντι που έχει οργανωθεί! Άντε και στα δικά μας οι λεύτερες 😉

Ετικέτες
Μας αρέσει
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

48 σχόλια στο άρθρο “Το κορίτσι μας παντρεύεται!”

  1. Η ωρα η καλη και παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι και με το καλο απογονους και ο,τι αλλο επιθυμεις, γλυκια μας Ελινα!! Χρυσοχερα!!
    Βαλια και στα δικα μας, αχ σας παρακαλω, 1ον) ο,τι φτιαξετε αυτες τις μερες, μοιραστειτε το και με εμας και 2ον) βγαλτε απειρες φωτογραφιες και μοιραστειτε τες και αυτες με εμας…
    φιλια πολλα κουκλαρες!!
    πολυ εχω συγκινηθει!!

  2. Ante vre Elina m,h wra h kalh….! ❗ 😀
    Ton gamo sas na ton stegazei h armonia kai h eutuxia!
    Ante Balia kai sta dika sou!!!!!! 😉

  3. Με το καλό, η ώρα η καλή! Να ζήσετε ευτυχισμένοι, όλες οι μέρες σας να είναι χαρούμενες όπως θα είναι η μέρα του γάμου!

  4. Η ώρα η καλή !!! Να ευτυχήσετε ! Περιμένουμε να μοιραστείτε μαζί μας και φωτογραφίες απο το τετραήμερο γλέντι!

  5. Με το καλό! Πότε είναι ο γάμος; Πολλές ευχές από όλους εμάς. Και στις λεύτερες… άλλες τόσες ευχές… 😀

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *