Νικολέτα Κούκουρα

koukoura_introΝομίζω οτι δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη στιγμή για να προβληθούν στις σελίδες των Δημιουργών του Ftiaxto τα πολύ όμορφα καλοκαιρινά μπλουζάκια της Νικολέτας Κούκουρα! Λίγο η θερμοκρασία που σιγά σιγά ανεβαίνει, λίγο η καλοκαιρινή μας διάθεση και τα φωτεινά χρώματα των δημιουργιών της Νικολέτας… τι άλλο θέλετε! Απολαύστε την!

"Ονομάζομαι Νικολέτα Κούκουρα και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ μέσω του ftiaxto.gr να προβάλλω ένα μικρό δείγμα της δουλείας μου. Από μικρή μου άρεσε πολύ η ζωγραφική, να απεικονίζω εικόνες σε ένα λευκό χαρτί, είτε αυτές ήταν φωτογραφίες σε ένα περιοδικό, είτε ένα υπέροχο τοπίο. Τελειώνοντας τις σπουδές μου στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών στην Αθήνα και ενώ στην ουσία ποτέ δεν είχε φύγει απο μέσα μου η αγάπη μου για το σχέδιο ξεκίνησα να πειραματίζομαι με τα ρουχα μου!!!


Άρχισα, λοιπόν, να τροποποιώ τα μπλουζάκια μου, τις τσάντες μου κτλ. Αγαπημένα μου υλικά χάντρες, πέρλες, κορδέλες, swarovski, υφάσματα κάθε λογίς!! Πλέον ο καμβάς μου δεν είναι το λευκό χαρτί, αλλά τα ίδια τα ρούχα. Τα φανελάκια αφήνουν την sporty εικόνα τους και αποκτούν μια πιο girly διάθεση.

Τέλος θα πρέπει να υπενθυμίσω την μοναδικότητα του κάθε σχεδίου μιας και όλα ράβονται στο χέρι."

Τηλ. Επικοινωνίας: 6946437203 / 6957505548
Εmail: koukouraepe@yahoo.gr
link: colette.yokaboo.com

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

18 σχόλια στο άρθρο “Νικολέτα Κούκουρα”

  1. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ!!!!!
    ΦΟΒΕΡΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ! ΕΧΩ ΚΑΤΑΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ 😯
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ…..(ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) 😉

  2. Πολυ ομορφα σχεδια! ωραιες ιδεες και καταπληκτικη εφαρμογη τους!
    Και κυριως μου αρεσει που αξιοποιεις επαγγελματικα το ταλεντο σου!
    Μπραβο Νικολετα!

  3. Γειά σου Νικολέτα! Μ’ αρέσει πάρα πολύ η δουλειά σου! Κάνω κι εγώ διάφορες κατασκευές (πειραματίζομαι και σε μπλουζάκια). Μπράαβοο σου!

  4. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ 😀

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *