Εύκολο καλοκαιρινό αέρινο μπλουζάκι

summer_topΜπορεί ο καιρός να κάνει τα τσαλιμάκια του, εμείς είμαστε όμως σίγουρες οτι είναι και τα τελευταία! Φροντίζουμε λοιπόν να υποδεχτούμε τις καλοκαιρινές ημέρες που έρχονται με φρέσκα καλοκαιρινά top φτιαγμένα από τα χεράκια μας. Στο Sew Mama Sew βρήκαμε άρθρο με λεπτομερείς οδηγίες από την Beth για το πως θα τα φτιάξουμε! Εμπρός καλή μου ραπτομηχανή!

Το άρθρο που ανέβασε η Beth είναι από την Rae από το site Made by Rae όπου θα βρείς διάφορες ιδέες για μπλουζάκια που φτιάχνει η ίδια!

Οι οδηγίες που θα βρεις στο Sew Mama Sew είναι περισσότερο από αναλυτικές και εάν είσαι αρχάρια θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις και κάποια πράγματα σχετικά με τις διαστάσεις και τεχνικές όπως να κάνεις πιέτες, να προσθέτεις φρουφρου στα μανίκια κτλ.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις τους συνδυασμούς υφασμάτων που σου αρέσουν και να ράψεις τα μπλουζάκια σου! Μην ξεχάσεις να κάνεις και μια βόλτα από το Flickr Pool όπου διαφοροι δημιουργοί έχουν ανεβάσει τα δικά τους μπλουζάκια!

Περιμένουμε να δούμε και τη δικιά σου δημιουργία στο δικό μας group στο Flickr έτσι;

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

4 σχόλια στο άρθρο “Εύκολο καλοκαιρινό αέρινο μπλουζάκι”

  1. 😛 😛 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. 😛 ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ. 😛

  2. Παντως πραγματικα αερινο το μπλουζακι και το καλυτερο του…..οι ΤΣΕΠΕΣ!!!! Εχετε παρατηρησει οτι τα γυναικεια ρουχα κατα κανονα δεν εχουν τσεπες ικανες να χωρεσουν εστω το κινητο? Στην καλυτερη περιπτωση αντε να μπαινουν τα δαχτυλακια μας ως τη μεση 😯 ❗ Anyway, καλη επιτυχια σε οσες το φτιαξουν!

  3. Εγω παντως ενα θεμα με την ραπτομηχανη το’χω… Παρολο που οταν ημουν πιο μικρη μου αρεσε να γαζωνω (δεν ειχα σκεφτει να φτιαξω και κανα patchwork παπλωματακι :confused: ) τωρα πια εχω ξεχασει και πως να περναω την κλωστη απο ολα εκεινα τα σημεια για να φτασει στη βελονα :cry::

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *