Τσάντες Κομπόδεμα…

knotty_bagΝομίζω οτι πλέον είναι μάλλον περιττό να συνεχίσω να γράφω για τον μεγάλο θαυμασμό που τρέφω για το site της μεγάλης guru των crafts Martha Stewart. Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να απολαμβάνω και ιδιαίτερα τις καθημερινές αποστολές newsletters με θέμα Craft of the Day. Μέσα σε ένα από αυτά βρήκα και αυτή την υπέροχη ιδέα για να μεταμορφώσεις ένα απλό μεταξωτό μαντήλι σε μια πολύ όμορφη τσαντούλα.

Είναι αλήθεια οτι κι εγώ (όπως φαντάζομαι και πολλές από εσάς) έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για τα μαντήλια. Τα μαζεύω με μεγάλη ευλάβεια και φροντίζω να γεμίζω την ντουλάπα μου με δαύτα. Πως είπατε; Να τα φορέσω; Με πολύ λίγες εξαιρέσεις και αυτές καθαρά καλοκαιρινές τα μαντήλια μου σπάνια βγαίνουν από την ντουλάπα. Το γιατί και η ανάλυση του τι ακριβώς πρόβλημα έχω δεν είναι της παρούσης.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι επιτέλους βρήκα μια ιδέα που ίσως με βοηθήσει να βγάλω επιτέλους τα μαντήλια μου και στο φως της ημέρας, έστω και με τη μορφή τσάντας.

Στο άρθρο που βρήκα στο www.marthastewart.com με τίτλο Knotty and Nice Bags θα βρείς περισσότερους από έναν τρόπους να μεταμορφώσεις το αγαπημένο σου μαντήλι σε μια πολύ σικ τσαντούλα για την έξοδό σου, που τελικά μπορεί να ταιριάζει ακόμα πιο τέλεια με την εμφανισή σου από κάποια άλλη τσάντα. Στο άρθρο θα βρεις και σχεδιαγράμματα (λίγο μικρά ομολογώ), αλλά και video που θα σε διαφωτίσει πλήρως!

Εγώ θα το δοκιμάσω σίγουρα και θα χαρώ ιδιαιτέρως εάν το δω να φοριέται φέτος και από άλλους!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

4 σχόλια στο άρθρο “Τσάντες Κομπόδεμα…”

  1. Kαλά άψογο!! Ειδικά για αυτούς που τρελένονται για πουγκάκια μικρά σακιδιάκια κ.α. παρόμοια. Θα ειναι και φοβερά προτότυπο γιατί πουθένα αλλού δεν θα μπορείς να το βρεις ετσι μπορώ να κάνω τη δύσκολη στις φίλες μου και να μην τους μαρτυράω από πού πήρα το τσαντάκι μου!!

  2. Θαυμάσιο!!Ειναι μια εξέλιξη της γιαπωνέζικης τεχνικής FUROSHIKI που είδαμε τα Χριστούγεννα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *