Λουλούδια με βελονάκι

Ώρα να μπούμε σε ανοιξιάτικο mood με τη δημιουργία εξαιρετικά χαριτωμένων λουλουδιών με βελονάκι! Εύκολα και γρήγορα!

Ας είναι καλά το persialou.com που μας παρουσιάζει τη συγκεκριμένη ιδέα!

Στο συγκεκριμένο άρθρο, θα βρεις βήμα προς βήμα οδηγίες για να δημιουργήσεις μικρά και πολύχρωμα άνθη τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ως αξεσουάρ.

Η πλέξη είναι ιδιαίτερα απλή και συνεπώς απευθύνεται σε όλες τις φίλες του πλεξίματος, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας τους.

Αν χρειάζεσαι βοήθεια με τις ξένες ορολογίες, ρίξε μια ματιά στους όρους πλεξίματος με βελονάκι στα αγγλικά.

Καλή άνοιξη με πολλή δημιουργία!

 

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

18 σχόλια στο άρθρο “Λουλούδια με βελονάκι”

  1. θεολογία φτιάχνω μπολερό, ποντσο, πουλόβερ και όταν βρώ ένα καλό πατρόν από το internet ή από το amazon ή από την Κα Νίκη με τα νήματα πλεκτικής, όπου μου στρίβει στη μηχανή της διάφορες κλωστές σε μία, όπως το ένα ζακετάκι όπου μου έστριψε μέταλλο σε ασημί χρώμα με σίμικτο βαμβακερό σε μαύρο χρώμα. Ευχαριστήθηκα πολύ με αυτό το ζακετάκι με μανικάκι ως τον αγκόνα.

  2. kristin χαίρομαι που γνωρίζεις και εσύ την κυρία Νίκη Ζουμπουλίδη με το κατάστημα νημάτων. Και ναι πέτυχα κι εγώ μία πλέχτρα κάποιας γνωστής σχεδιάστριας και πλέκει μόνο χειροποίητα. Με έχει βοηθήσει πολύ κι έτσι φτιάχνω απίθανα πράγματα στο χέρι και η γιαγιά μου σε μια μηχανή.

  3. κοριτσια γεια σας. βρισκω το site σας καταπληκτικο. και nancy το μαγαζι της κας Νικης το γνωριζουμε χρονια. και η μαμα και η γιαγια μου. εχει οντως πολυ ομορφα πραγματα και εμαθα οτι μεχρι και καποιοι σχεδιαστες μοδας αγοραζουν απο την Κα Νικη Ζουμπουλιδη. εγω πλεκω απλη καλτσα και με τα διαφορα νηματα που μου στριβει σε ενα προκυπτουν υπεροχα κομματια. ανακαλυψτε την τηλ 2102510867.

  4. θεολογια υπαρχει και το καταστημα της ΝΙΚΗΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗ στέλνει και αυτή με αντικαταβολή και έχει ίσως την μεγαλύτερη ποικιλία σε πολύ χαμηλές τιμες. Ψωνίζω συνεχώς πουλάει χονδρική και λιανική και κάνει και προσωπικούς συνδιασμούς νημάτων για εκπληκτικά πλεκτα. θα την βρείς στο 2102510867

  5. θεολογια υπαρχει ενα καταστημα στο μαρουσι της κ. βασως που εχει καταπληκτηκα μαλλια τα στελνει και με αντικαταβολη το τηλ. ειναι 210 8050809 μητροπολεως 31 .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *