Handwork Studio – Ένα site για crafty παιδιά

handwork_studioΗ Laura Kelly είναι η ιδιοκτήτρια του Handwork Studio, μιας, ακόμα και για τα Αμερικανικά δεδομένα, προχωρημένης σχολής για χειροτεχνίες για παιδιά και νέους στην Pennsylvania της Αμερικής. Πριν από μερικούς μήνες η Laura αποφάσισε να μεταφέρει αυτόν τον μαγικό κόσμο και online στο http://www.myhandworkstudio.com/ για όλους τους πιτσιρικάδες εκεί έξω που δεν μπορούν να πάνε στη σχολή, αλλά μπορούν να μάθουν πολλά από τον κόσμο του χειροποίητου.

Τα μέλη του http://www.myhandworkstudio.com/ δημιουργούν έναν εικονικό χαρακτήρα που να τους μοιάζει και αποκτούν εικονικά δολάρια που μπορούν να χρησιμοποιήσουν μέσα στον κόσμο του site!

Οι μικροί crafters μπορούν να χαζέψουν διάφορα σχέδια και οδηγίες για projects κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους, να ανεβάσουν τις δικές τους φωτογραφίες από ολοκληρωμένες δημιουργίες τους, να παίξουν παιχνίδια και φυσικά να χαζέψουν όλα αυτά που έχουν φτιάξει και τα υπόλοιπα μέλη.

Και όλα αυτά μέσα σε έναν πανέμορφο χρωματιστό κόσμο με παιχνίδια και υπεροχα γραφικά!

Επιπλέον, υπάρχει πολύ υλικό για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς με οδηγίες για να μπορούν να βοηθήσουν τους μικρότερους με τις χειροτεχνίες τους, να αντλήσουν ιδέες για ευχάριστες ώρες απασχόλησης παρέα με τα παιδιά και φυσικά μαγαζάκι για να τους αγοράσουν ό,τι χρειάζονται για να πιάσουν δουλειά! Ρίξε και μια ματιά στο blog του Studio http://www.myhandworkstudio.com/blog.cfm αξίζει τον κόπο!

Απέχουμε έτη φωτός ακόμα ε;

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Handwork Studio – Ένα site για crafty παιδιά”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *