Το Εργαστήρι του Πηλού

pilosΜε δεδομένες τις συνθήκες που επικρατούν στη σημερινή πόλη, έχουμε ολοένα και περισσότερο την ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με φυσικά υλικά και να εκφραστούμε με τα χέρια μας. Τι καλύτερο από το να μάθουμε να δημιουργούμε με τον πηλό. Στο Εργαστήρι του Πηλού στον Άλιμο θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι…

Στο εργαστήρι λειτουργούν τμήματα ενηλίκων και παιδιών. Το τμήμα κεραμικής ενηλίκων λειτουργεί κάθε Δευτέρα 6-9 μ.μ., αλλά καλό είναι να το επιβεβαιώσεις πριν πας!

Τα παιδιά χρησιμοποιώντας τον πηλό, το εκπαιδευτικό δράμα, το θεατρικό παιχνίδι και μέσα από μια εξειδικευμένη και έμπειρη καθοδήγηση, πετυχαίνουν να εκφράζονται αυθεντικά μέσα από την τέχνη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παιδικά τμήματα θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το εργαστήρι.

Επιπλέον, το Εργαστήρι του Πηλού προτείνει μια φρέσκια ιδέα για παιδικές γιορτές με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, πλασμένες με πηλό, ζωγραφική, κέφι και θεατρικό παιχνίδι, ζυμωμένες με face painting και ψημένες με πολλή μουσική και χορό.

Το εργαστήρι είναι ανοιχτό και από τις 11:00 ως τις 14:00 για οικογένειες που θέλουν να δημιουργήσουν με τον πηλό.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΗΛΟΥ
Μπιζανίου 29, Άλιμος, 174 56
e-mail: contact@ergastiri-pilou.gr
τηλ-fax: 210 9884131
http://www.ergastiri-pilou.gr/

Εργαστήρια

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

4 σχόλια στο άρθρο “Το Εργαστήρι του Πηλού”

  1. πηλο θα βρητε στον αγιο στεφανο κριονεριου 20 τηλ.. 210 6216507 ειναι εργαστηριο κεραμικων ..Κ.Μηχαλης.

Απάντηση