Ο Carlo Rossi είναι θεός!

carlo_rossiΜπορεί ο τίτλος να σου φανεί περίεργος, αλλά δεν νομίζω οτι υπάρχει καλύτερος τρόπος να περιγράψω τη δουλειά και την ιδιοφυία αυτού του ανθρώπου και της ομάδας του. Για να διαπιστώσεις κι εσύ αυτό που λέω αρκεί να επισκεφτείς το site του!

Το πρώτο πράγμα που με τράβηξε στο http://www.carlorossi.com/ ήταν μια καταχώρηση που βρήκα στο περιοδικό Make (αδερφάκι του Craft) για το site του Carlo Rossi, η οποία έδειχνε μια πολύ μυστήρια κατασκευή από μπουκάλια. Η πρώτη μου σκέψη ήταν οτι πρόκειται για κάποιον καλλιτέχνη, ο οποίος κατασκευάζει πολύ όμορφα έπιπλα από μπουκάλια (που μοιάζουν λιγάκι με κανάτες) τα οποία έχει συγκεντρώσει με πολύ κόπο.

Από περιέργεια λοιπόν μπήκα στο site και οδηγήθηκα κατ’ ευθείαν στην ενότητα Creations για να δώ όλα αυτά τα υπέροχα έργα του δημιουργού…και όντως εντυπωσιάστηκα! Καναπές, ηχοσύστημα, βιβλιοθήκη, τραπεζάκι τηλεόρασης, αλλά και πολυέλαιος…όλα από αυτά τα μπουκάλια! Το πιο όμορφο από όλα; Η λάμπα γραφείου από μπουκάλι και άμμο. Ε εκεί έκανα κλικ και μπήκα να μάθω περισσότερα. Μεγαλύτερη έκπληξη: Εδώ δεν σε προκαλεί ο καλλιτέχνης να αγοράσεις το έργο του, αλλά να το φτιάξεις μόνος σου! Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες και σχεδιάγραμμα σε αρχείο pdf για να το κατεβάσεις, αναλυτικό βίντεο, καθώς και link για να κατεβάσεις τη φωτογραφία του στον υπολογιστή σου σαν ταπετσαρία. Είχα ενθουσιαστεί!

Σκέφτηκα, ας εξερευνήσω και την ενότητα κρασιά. Φαντάστηκα οτι εδώ θα μας έλεγε ο Carlo περισσότερα για τα μπουκάλια που χρησιμοποιεί και που τα βρίσκει…Και κάπου εκεί έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Ο Carlo Rossi δεν είναι ένας απλός καλλιτέχνης! Είναι ο άνθρωπος που φτιάχνει τα κρασιά! Υπάρχουν καμμιά 12αριά είδη κρασιού που φτιάχνει ο ίδιος και εμπορεύεται και προφανώς έχει και πολλά από τα μπουκάλια που χρησιμοποιεί για τις κατασκευές του. Τι καλύτερος τρόπος να προωθήσει το κρασί του, από το να μας δώσει ιδέες για να χρησιμοποιήσουμε τα μπουκάλια του. Και τι πιο έξυπνος τρόπος για να μάθουμε το κρασί του και να επισκεφτούμε το site του, από το Jug Creations, όλη αυτή την καμπάνια με τα όμορφα έπιπλα από γυάλινα μπουκάλια.

Εγώ ένα έχω να πω…θέλω να δοκιμάσω το κρασί του!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Carlo Rossi είναι θεός!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *