ΣΩΤΗΡΙΟΥ- Νήματα, Είδη Κεντήματος

sotiriouΤο κατάστημα ΣΩΤΗΡΙΟΥ μας το συστήσατε εσείς μέσα από το emails και τα σχόλιά σας. Πρόκειται για ένα κατάστημα με μεγάλη ιστορία στα νήματα και στα είδη κεντήματος, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Πειραιά.
Στον ΣΩΤΗΡΙΟΥ θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε μαλλιά για πλέξιμο, βελόνες και όλα αυτά απλωμένα σε έναν από τους ορόφους του καταστήματος. Τα θετικά όμως δεν σταματούν στην ποικιλία και την ποιότητα. Όλοι όσοι εργάζονται εκεί είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειάζεσαι για το πλεκτό σου και όχι μόνο. Οπότε εάν είσαι αρχάριος και χρειάζεσαι κάποιον να σε καθοδηγήσει είναι σίγουρο οτι από εκεί θα φύγεις σωστά εξοπλισμένος. 

Στο ίδιο κατάστημα (σε άλλους ορόφους) θα βρεις και καπέλα, είδη camping καθώς και τσάντες και αξεσουάρ. Πρόσφατα άνοιξε και νέο κατάστημα αποκλειστικά με είδη για κέντημα. Εκεί βρήκαμε και το περίφημο πλέγμα που μας ρωτούσατε πολλοί που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για χαλί, καθώς και μεγάλη ποικιλία σε οτιδήποτε μπορεί να βάλει ο νους σου σχετικά με το κέντημα.

Μέχρι τις 31 Ιουλίου 2008, έχεις έναν ακόμα λόγο να προτιμήσεις το συγκεκριμένο κατάστημα, καθώς οι φίλοι του ftiaxto.gr μπορούν να αξιοποιήσουν την αποκλειστική προσφορά και να κερδίσουν 15€ για κάθε 50€ αγορών των αγορών τους, χρησιμοποιώντας τη δωροεπιταγή που θα βρεις εδώ! Για περισσότερες λεπτομέρειες δες το σχετικό μας άρθρο εδώ.

Ανεξάρτητα από τη συγκεκριμένη προσφορά, όταν επισκεφτείς το ΣΩΤΗΡΙΟΥ μην παραλείψεις να αναφέρεις οτι έμαθες για το κατάστημα από το Ftiaxto.gr.

ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Τσαμαδού 35
Πειραιάς
Τηλ: 210 4178 229
http://www.e-sotiriou.gr/

Κατάστημα Σωτηρίου με κεντήματα
Καραολή Δημητρίου 24
Πειραιάς
Τηλ! 210 4120 442

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

2 σχόλια στο άρθρο “ΣΩΤΗΡΙΟΥ- Νήματα, Είδη Κεντήματος”

  1. Έχει ποικιλία και καλές τιμές, όμως υστερεί σε εξυπηρέτηση, τουλάχιστον μία συγκεκριμένη υπάλληλος. Είδα ένα πολύ ωραίο πλεκτό πόντσο και ρώτησα πόσους περίπου πόντους βάλανε. Δεν μου έλεγε, λες και είναι κρατικό μυστικό, κι όταν επέμεινα άρχισε τα «Μπορεί 100, μπορεί 120, μπορεί και 150…». Αρχάρια είμαι, δεν πρόκειται να κάνω μαζική παραγωγή ούτε ζήτησα να μου κάνει μάθημα, μια απλή ερώτηση ήταν για να υπολογίσω πόσα κουβάρια θα χρειαστώ.
    Όταν ζήτησα κυκλικές βελόνες 4ocm για σκουφί μου είπαν πως δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στην αγορά, και πως το σκουφί φτιάχνεται με 80cm/100cm. Πείτε απλά ότι δεν το έχετε, όχι ότι δεν υπάρχει και μην προσπαθείτε να μου πουλήσετε λάθος προϊόν.
    Δεν ξέρω αν φταίει το νεαρό της ηλικίας και η απειρία μου για την παραπάνω αντιμετώπιση.

Απάντηση