Εργαλείο για πομ πομ (pom pom maker)

εργαλείο για πομ πομ

Σίγουρα το εργαλείο για πομ πομ δεν είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ που πρέπει να έχεις για να πλέξεις, όμως αν έχεις βαρεθεί να φτιάχνεις pom-poms με πηρούνια ή χαρτονάκια, αξίζει να του δώσεις μία ευκαιρία!

Στα σετ των pom pom makers που θα βρεις στην αγορά περιλαμβάνονται τα εξαρτήματα για να φτιάξεις pom pom σε 4 διαφορετικές διαστάσεις! Το μόνο που χρειάζεσαι επιπλέον είναι το νήμα που θα χρησιμοποιήσεις και ένα ψαλίδι.

εργαλείο για πομ πομ

Ενδιαφέρον έχουν και οι οδηγίες που εμπεριέχονται στο σετ: μπορείς να μάθεις να φτιάχνεις χαριτωμένα γατάκια, λαγουδάκια και άλλες πρωτότυπες δημιουργίες.

Και εάν η απορία σου είναι τι θα τα κάνεις τα πομ πομ που θα φτιάξεις, τότε άσε τη φαντασία σου ελέυθερη. Μια μικρή βοήθεια: είναι πολύ χαριτωμένα αξεσουάρ για να στολίσεις τσάντες, κασκόλ, σκουφάκια, κτλ.

Στο ftiaxto.gr θα βρεις μπόλικα project που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις!

Οι φωτογραφίες είναι από τα cloverusa.wordpress.com και www.thehomemakery.co.uk

Υλικά και εργαλεία
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

20 σχόλια στο άρθρο “Εργαλείο για πομ πομ (pom pom maker)”

  1. Στη Θεσσαλονίκη τα χει σε μαγαζια στην Σπανδωνη και στην Βασ. Ηρακλειου που πουλάνε μαλια και τέτοια εξαρτήματα.

  2. Ηηηηηηηηη!!!!!!! είναι τέλειο!!! το θέλω το θέλω το θέλω!!! Όλα τα ρούχα μου με πομπον θα τα γεμίσω

  3. Εγώ το έψαχνα σε ολη την Αθήνα και τελικα το βρήκα στα KANGAROO , αλλά δεν το αγόρασα γιατί είχε ένα πιο ευκολόχρηστο εξάρτημα για POM – PON

  4. Ε, ναι καλέ! Δεν είπατε το πιο σημαντικό:Πόσο και από πού!

    Πάντως καιρό ήθελα να σας το πω, κάνετε. σας παρακαλώ, ένα βιντεάκι, ή φωτο έστω πώς ακριβώς γίνεται η τεχνική με το χαρτονάκι! Μας το είχε μάθει η δασκάλα μας στο δημοτικό, αλλά έχω ξεχάσει!

  5. Πράγματι πολύ χρήσιμο γιατί τα χαρτονάκια τελικά δεν είναι και τόσο εύχρηστα! Άσε που συχνά δυσκολεύομαι να δέσω το νήμα που φεύγει κλπ…
    Φαντάζομαι το πήρατε από το KANGAROO ή από κάπου αλλού;
    Ελπίζω να μην είναι ακριβό…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *